Url tam yol?

redoano

Asistan
Reaksiyon puanı
4
biliyorsunuz ki linkleri doğrudan indirme yöneticisine atmak için linkin tamamının kopyalanması gerekiyor, ancak forumlarda kısaltılmış olarak veriliyor genelde bu linkler (http://rapidshare.com/files/31150851..._1.0_Tiamu.ipa gibi). Tam yolu görebilmek için bir firefox ya da chrome eklentisi var mı acaba?

Reaksiyon puanı
2,148
sayfanın kaynağını görüntüle, linklerin olduğu kısmı içine başka şeyler de girse kopyala ihtiyacın olan linkler içinde olsun, zaten o programların linkleri ayrıştırabilmesi lazım örn. cryptload

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
sanırım jdownloader ile deniyorsun
birde idm ile deneyin eğer premium kullanmıyorsanız free rapid downloader ile deneyin

redoano

Asistan
Reaksiyon puanı
4
tek link için sayfa kaynağı görüntülenebilir ancak onlarca dosyayı aynı anda indirmek istediğimizde büyük sıkıntı olur. premium hesap ile free download manager kullanıyorum alıştığım ve arayüzünü sevdiğim için ve o da linkleri ayrıştırmıyor maalesef.

Bir örnek:
Ekli dosyayı görüntüle 5663

Reaksiyon puanı
2,148
Çok link olsa da sorun olmaz ki, şu resimi verdiğin sayfanın linkini bi paylaşır mısın, özel yada buradan.

Reaksiyon puanı
2,148
Üff içerisi hakkaten bayağı kalabalıkmış kaynak karman çorman olmuş :) html in tümünü seçtim cryptload 690 tane link bulundu dedi şu an 430 da hala çözülüyor diyor.

redoano

Asistan
Reaksiyon puanı
4
cryptload hiç kullanmadım, onu da bir deneyelim bakalım :)

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Hocam premium olmadan free rapid downloader kullanıyorum ve ben de ara sıra bu sorunla karşılaşıyorum
Fakat o ay premium almışsam idm ile hiç sorun yaşamıyorum yani..Konu takipteyim belki mozillada falan bi eklenti vardır..

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Ben herhangi bir sorun yasamiyorum. Flashget kullaniyorum. Soz konusu linkleri secmek yeterli oluyor. Kaynak kodundan kendisi buluyor. Bir diger yol da bu kisaltilmis linkerin uzerine gelip sag tus tiklayip baglantiyi kopyala secenegi. Ama coklu linkler icin iyi bi cozum olmaz sanirim. Bence Flashget'i denemelisin.

redoano

Asistan
Reaksiyon puanı
4
mila12 dedi ki:
Firefox için Copy Link URL diyebir eklenti var. Jdownloader ile uyumlu. Birde onu dene istersen.
Aradığım tam olarak bu işte ;)

__kadıköyRAP__ dedi ki:
Tüm linkleri çıkardım özelle gönderiyorum :)
56000 karakter olduğu için gönderemedim upload ettim buyur :) linkler txt
Bunu yapan cryptload ise çok işime yarayacak demektir. Helal olsun diyorum o kadar çöpün içerisinden bu linkleri çıkarabilmiş :) tabi size de çok teşekkür ediyorum :)

Troy dedi ki:
Ben herhangi bir sorun yasamiyorum. Flashget kullaniyorum. Soz konusu linkleri secmek yeterli oluyor. Kaynak kodundan kendisi buluyor. Bir diger yol da bu kisaltilmis linkerin uzerine gelip sag tus tiklayip baglantiyi kopyala secenegi. Ama coklu linkler icin iyi bi cozum olmaz sanirim. Bence Flashget'i denemelisin.

Flashget'i, İDM'yi, vb. denedim ama pek ısınamadım, yılların alışmışlığı var FDM'ye:) Dedğiniz gibi balantı tıklama çoklu linklerde sıkıntı.

mperk dedi ki:
Hocam premium olmadan free rapid downloader kullanıyorum ve ben de ara sıra bu sorunla karşılaşıyorum. Fakat o ay premium almışsam idm ile hiç sorun yaşamıyorum yani..Konu takipteyim belki mozillada falan bi eklenti vardır..

bu eklenti tam dediğim işi yapıyor galiba. altta ss verdiğim linkleri bile kopyalayabildi. ama tabi ki maxicep gibi linkler için yönlendirme kullanan sitelerde işe yaramıyor.
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/10552/
şu linklerde bile işe yaradı:
Ekli dosyayı görüntüle 5673
herkese cevabı için çok teşekkür ettim :cool:

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Buna benzer sorunlar yaşamamak için bende RDESC i kullanıyorum...Nerdeyse bütün depolama sitelerinden indirebiliyor.
Program Sürekli Panoyu takip ettiği için herhangi bir linki veya linkleri kopyaladığımda hemen listesine ekleyip eklememeyi soruyor.
Ayrıca JDownloader ve Flashget de büyük bir ihtimalle işini görecektir.

redoano

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Elbette var
Firefox için
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/10552/
(Son sürümlerle uyumlu değil fakat bir başka eklenti var https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/15003/ bunu kurarsanız rahatlıkla kullanabilirsiniz )

Chrome için
Link2Clip
Bu eklentiyi kullanmaya başladım. Teşekkürler.

Buna benzer sorunlar yaşamamak için bende RDESC i kullanıyorum...Nerdeyse bütün depolama sitelerinden indirebiliyor.
Program Sürekli Panoyu takip ettiği için herhangi bir linki veya linkleri kopyaladığımda hemen listesine ekleyip eklememeyi soruyor.
Ayrıca JDownloader ve Flashget de büyük bir ihtimalle işini görecektir.
Şu an için FDM kullanmaya devam ederim ama aklımda bulunsun. :)

eskibirkullanici

Profesör
Reaksiyon puanı
8
jdownloader ayrıştırma özelliği sayesinde sağolsun her linki ayrıştırabiliyor yönlendirmeleri bile :D

ByPsychooo

Doçent
Reaksiyon puanı
15
mesajı alıntı yap kopyala? Ama Firefox Eklentisi vardı bu iş için.

Reaksiyon puanı
2,148
Bunu yapan cryptload ise çok işime yarayacak demektir. Helal olsun diyorum o kadar çöpün içerisinden bu linkleri çıkarabilmiş :) tabi size de çok teşekkür ediyorum :)

Yok cryptload yapmadı, C# da bişeyler yazdım kaynak koddan çıkarttım onları, geçici çözüm yani :)

PESSIMIST03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Firefox için Multi Links eklentisi var. Sağ tıklayıp kare çiziyorsunuz karenin içindeki linkler yeni sekmede açılıyor. Ayarlardan linkleri açmak yerine kopyalamayı da seçebiliyorsunuz.

redoano

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bu eklentiyi ben de sevdim. İndirme için kullanmam belki ama SDN'de yeni mesajları açmak için tek tek yeni sekmede açmak yerine hepsini birlikte açarım.