anormal adam
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Bir hafta içerisinde gelmiş olur.Ups kargodan kargom gelecek ama bu kadar surermi gelmesi
Cmt ve Pazar günleri kargo arabaları yol almaya devam eder. Ancak şubeye ulaştıysa şubeden çıkmaz. Cumartesi ve Pazar elinize ulaşmaz fakat en yakın şubeye ulaşır.Cumartesi çalışıyor mu acaba ben biraz sabrszmda ?
Şimdi yarın şubede olursa cumartesi gelir miCmt ve Pazar günleri kargo arabaları yol almaya devam eder. Ancak şubeye ulaştıysa şubeden çıkmaz. Cumartesi ve Pazar elinize ulaşmaz fakat en yakın şubeye ulaşır.
( Aras Kargo bu şekilde çalışıyor UPS'de aynıdır diye düşünüyorum
Sanırım cumartesi günleri dağıtıma çıkılmıyor.Inşallah cumartesi gelir yoksa zaman geçmiyor yasak var zaten
Yarın şubeye gelirse ben alabilirmym şubeden acabaSanırım cumartesi günleri dağıtıma çıkılmıyor.
Alabilirsiniz sanırım.Yarın şubeye gelirse ben alabilirmym şubeden acaba
Bilmiyorum.Yarın şubeye gelirse ben alabilirmym şubeden acaba
Cumartesi ulaşır eline bence.Ups kargodan kargom gelecek ama bu kadar surermi gelmesi
Alamazsınız sisteme girmeleri gerekiyor. Sadece 2 dakikalık bir iş ama size sistem kapalı diyeceklerYarın şubeye gelirse ben alabilirmym şubeden acaba
UPS kargo cumartesi kargomu getirmişti, ama ben geçen yıl kullandım değişmiş olabilir.Cumartesi çalışıyor mu acaba ben biraz sabrszmda ?