#UploadHızlarıArttırılsın herkes davetlidir

millonertiger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Twetterde tüm forumları birleştirip. Bomba yağmuruna tutuyoruz. Türk telekomundan superonlina kadar ne varsa. Kimse bizlere 0.60 ve 5 mbps upload hız sınırı koyamaz. O zaman bu altyapılar türkiyeye niye geldi. Süs olsun diyemi? Herkes gidip iss leri etiketleyerek ve ya müdürlerini etiketleyerek. Bir tane tweet atsa yeterli. Çok fazla tweet atarsak görücekler ve bir tarafları tutuşcak. Artmazsa bile en azından denedik deriz. Herkesi davet ediyorum. #UploadHızlarıArttırılsın.

millonertiger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Bu ülkede o zor. Olma ihtimali %1 btk(yada kimse) gelmiş diyor X mbps yetiyor başka ülkelerde 500mbps varken.
kotanın kalkmasınıda zor dedi çoğu kişi yine birleştik kalktı. Yine birleşirsek bu dünyanın en yavaş upload hızınıda kaldırırız
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya aga pıng den sıkayettıcıyım
o altyapına şeyine bağlı bir durum ve ya ailendeki internet kullanımı fazla ise yani sen oyun oynarken yandan ailenden biri video izliyorsa dalgalanır. Ve ya wi-fiden bağlanıyorsan ki. hale ki 0.60 upload hızın varsa ailenden biri upload yapıyosa çıkar o yüzden birleşip şu uploadlardan kurtulmalıyız

mehmet818181

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Türk telekom upload hızları arttırdığı dönemde 6 upload alıyordum hiç bir sorun yoktu internetim mükemmeldi ancak 3 upload a düşürdü neden 6 upload alabiliyorken 3 veriyorlar ??????

millonertiger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Türk telekom upload hızları arttırdığı dönemde 6 upload alıyordum hiç bir sorun yoktu internetim mükemmeldi ancak 3 upload a düşürdü neden 6 upload alabiliyorken 3 veriyorlar ??????
Bizde bu yüzden bomba yağmuruna tutacaz normalde 8 idi benimde 5 e düşürdüler 50 mbps pakette

KovboyBey

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,000
kotanın kalkmasınıda zor dedi çoğu kişi yine birleştik kalktı. Yine birleşirsek bu dünyanın en yavaş upload hızınıda kaldırırız
Mesaj otomatik birleştirildi:

o altyapına şeyine bağlı bir durum ve ya ailendeki internet kullanımı fazla ise yani sen oyun oynarken yandan ailenden biri video izliyorsa dalgalanır. Ve ya wi-fiden bağlanıyorsan ki. hale ki 0.60 upload hızın varsa ailenden biri upload yapıyosa çıkar o yüzden birleşip şu uploadlardan kurtulmalıyız
0zaman kardesımı ben bı doveyım geleyım

millonertiger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
ılk pıngı cozsunler.
ping senden kaynaklı olur genelde paket kaybı gibi şeyler iss den olur baktın iç tesisatını yeniledin kablolu bağlandın modemi değiştirdin yine devam ediyo bide ailende internet kullanımı sıfır diyelim bu sefer iss de suç vardır fakat 60 milyon kullanıcının sorunu UPLOAD hızlarıdır