Üniversite öğrencilerine at ve eşek eti yedirmişler!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,455
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
Çeşitli tarihlerde at ve eşek eti operasyonlarının yapıldığı Adana’da, yurtta kalan Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) öğrencilerine at ve eşek eti yedirildiği ortaya çıktı.

3 bine yakın üniversite öğrencisinin barındığı kampus içerisindeki öğrenci yurtlarının yemek ihalesini alan firmanın at ve eşek eti kullandığı raporla belirlenirken, yemek firmasının eti aldığı kasabın et verdiği diğer yemek şirketleri de yakın takibe alındı.

Adana’da bir kasabın at ve eşek kesip, etini sattığından şüphe eden Tarım İl Müdürlüğü ekipleri, bu kasabı takibe aldı. Kasabın et sattığı yerlerden birinin de ÇÜ’deki 2 bin 800 kız ve erkek öğrencinin kaldığı Fevzi Çakmak Öğrenci Yurdu’nun yemeğini yapan firma olduğu saptandı.

Kasabın firmaya eti vermesinin ardından yurt yemekhanesinin mutfağına operasyon düzenlendi. Tarım İl Müdürlüğü İl Kontrol Şube Müdürlüğü ekipleri, mutfaktaki etlerden numune aldı. Bu numunenin incelemesinde at ve eşek eti karışımından oluştuğu anlaşıldı. 22 Aralık’ta ortaya çıkan bu durum Adana Valiliği ile Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü’ne bildirildi. Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü, yurdun yemek ihalesini alan firmanın sözleşmesini aynı gün feshetti.

KAYNAK
 

adoen

Doçent
Katılım
4 Ağustos 2008
Mesajlar
719
Reaksiyon puanı
6
Puanları
0
Şeref....ler ne olacak böylelerini atacan içeri üç öğün eşşek eti yedirecen.
 

Elbruz46

Rektör
Katılım
22 Şubat 2008
Mesajlar
11,938
Reaksiyon puanı
1,338
Puanları
293
Ülen adana yakında Kayseriyi geçecen At-Eşek olayında...
 

lutfu

Asistan
Katılım
12 Aralık 2008
Mesajlar
499
Reaksiyon puanı
4
Puanları
0
ayıp hakketen

hiçmi allah c.c korkmuyo bu insanlar
 

mr_rain

Guru
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
23,961
Reaksiyon puanı
453
Puanları
7,263
Bunları erkek eşekle aynı ahıra koyucan, o yapacağını bilir zaten. Konya'da da benzeri bi durum 3-4 ay önce yaşandı. Konya'nın meşhur lokantalarından birinde at eti çıktı, tam bir rezaletti.
 

quasimodo

Profesör
Katılım
20 Aralık 2008
Mesajlar
1,929
Reaksiyon puanı
57
Puanları
0
beyler yemek işi ihaleyle verilir ve ihaleler kolay alınmaz ve çok sıkı denetimler vardır
yani ihale alınmış denetimlere takılınmamışsa
bu ekmek yanlız yenmemiştir
yine iyi hınzır eti yedirmemişler
acaba
avrupa ülkelerine yetecek hınzır eti kemerburgazda üretiliyor
yahudiler yemez haram
müslümanlar yemez haram
hristiyanlar ithal olanını yer
bilin bakalım ağırlara sığmayan hınzırları kim yiyiyor:4:
 

Neotiger

Profesör
Katılım
6 Kasım 2008
Mesajlar
2,711
Reaksiyon puanı
41
Puanları
218
Malatya'dada Öyle Bir Olay Yokturdur İnşallah... Varsa Eşeği Yedim :D
 
Üst