Üniversite, disiplin cezası?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trcp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

trcp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar arkadaşlar
Üniversiteden "ilk defa" bir ay uzaklaştırma aldım (kopya)
aldığım disiplin cezası sicilime işler mi? ve disipilin cezası silinir mi?

CCD

Asistan
Reaksiyon puanı
217
Kopyadan bir şey olacağını sanmıyorum ama disiplinin kararı. Siciline işlemez (diye düşünüyorum)...

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
disiplin cezası aldıysan siciline elbette işler bir kuruma iş başvurusu yaptığında çıkan belgelerde mutlaka bulunacaktır. tabii bu disiplin kuruluna bağlı biraz da. 1 ay uzaklaştırma aldıysan biraz ciddi bi kopya felan olmalı :D normalde 1 hafta ile 1 ay arasında o süre, bi tık üstü bi dönem, bi tık üstü yıl vs vs. geçmiş olsun.

• Beğen
Reactions: CCD

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Disiplin cezası işleyebilir ki üniversitelerde bu gibi durumlar çok ciddiye alınır.

CCD

Asistan
Reaksiyon puanı
217
disiplin cezası aldıysan siciline elbette işler bir kuruma iş başvurusu yaptığında çıkan belgelerde mutlaka bulunacaktır. tabii bu disiplin kuruluna bağlı biraz da. 1 ay uzaklaştırma aldıysan biraz ciddi bi kopya felan olmalı :D normalde 1 hafta ile 1 ay arasında o süre, bi tık üstü bi dönem, bi tık üstü yıl vs vs. geçmiş olsun.
Kurul ile alakalı öğrenciyi korkutma amaçlı veren kötü disiplinler var ama 1 aylık kopyadan ceza hiç görmedim...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Disiplin cezası işleyebilir ki üniversitelerde bu gibi durumlar çok ciddiye alınır.
Kesinlikle üniversite olması önemli bir faktör

trcp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dersin hocası vermiyecekti beni disipline ama başka derste bir arkdaşta yakalnınca o dersin hocası katı biriydi benide hoca mecbur kaldı.
arkadaşlar cezayı aldım.ceza sonradan silinir mi? memur olmaya engel midir?

SELO BEY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
502
Uzaklaştırma sicile işler diye biliyorum.