Üniversite,beceriksizlik ve ortam

hayatıuçuranadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gençler yardım... istanbulu kazandım. Yakinda gidicem. Futbola ilgim yok. Daha dogrusu hic bir spora. Beceremiyorum. Pes pc oyunlari falan da oynamam. Masa tenisi ve langirtda... cok iyi sohbetim vardir ama. Cafelerde takilmayi batak tavla okey oynamaya bayilirim. Bana gore ortam budur. Biri dedi ki pes langirt masa tenisi futbol vs. Bilmezsen sorun yasarsin falan dedi. Gitmekten sogudum. Dogru mu? Cok oynaniyor mu cidden? Sorun yasar miyim? Yardim please...

Entürkteynment

Doçent
Reaksiyon puanı
186
Utangaç olma,kendine güvenin olsun yeter.Arkadaş seçimine dikkat et. Sohbetin iyise herkesle kaynaşırsın,sıkılmazsın zaten.

Entürkteynment

Doçent
Reaksiyon puanı
186
Üniversite sana nasıl anlatıldı bilmiyorum ama kesinlikle gezme,hayatını yaşama ortamı değil tam olarak. Bilmediğin oyunlarıda öğrenirsin zamanla.

hayatıuçuranadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onu biliyorum da. Simdi ben kazandim itü yü. Sonra baya konustuk toplanip. Bunlarin abileri falan varmis. Kantinde langirt masa tenisi falan pes vs. Oynuyorlarmis. Bana sen napican dedi. Bende acaip kafaya taktim.

Entürkteynment

Doçent
Reaksiyon puanı
186
Ben pek bilmiyorum,oynamadım daha önce der öyle oynarsın. Zamanla öğrenirsin. Kimse bilmiyorsun diye dışlamaz seni. Ama sen bilmiyorum diyip uzak durdukça onlarda senle pek ilgilenmez.