Arkadaşlar böyle bir hata alıyorum tıklayınca yardım edebilirmisiniz
F Furkanyuf2 Öğrenci 2 Ara 2020 #1 Arkadaşlar böyle bir hata alıyorum tıklayınca yardım edebilirmisiniz Ekli dosyalar hata 1.png 156.5 KB · Görüntüleme: 12
tb2dlh Doçent 2 Ara 2020 #2 Furkanyuf2 dedi ki: Arkadaşlar böyle bir hata alıyorum tıklayınca yardım edebilirmisiniz Genişletmek için tıkla ... Merhaba, dostum bir bak istersen çözümü olabilir.
Furkanyuf2 dedi ki: Arkadaşlar böyle bir hata alıyorum tıklayınca yardım edebilirmisiniz Genişletmek için tıkla ... Merhaba, dostum bir bak istersen çözümü olabilir.
F Furkanyuf2 Öğrenci 2 Ara 2020 #3 tb2dlh dedi ki: Merhaba, dostum bir bak istersen çözümü olabilir. Genişletmek için tıkla ... Hocam türkçesi nedir anlayamadımda
tb2dlh dedi ki: Merhaba, dostum bir bak istersen çözümü olabilir. Genişletmek için tıkla ... Hocam türkçesi nedir anlayamadımda
tb2dlh Doçent 2 Ara 2020 #4 Furkanyuf2 dedi ki: Hocam türkçesi nedir anlayamadımda Genişletmek için tıkla ... Hocam türkçeye çevirebilirsin diye atmıştım telefon ile mi giriyorsun linke Bilgisayar üzerinden mi?
Furkanyuf2 dedi ki: Hocam türkçesi nedir anlayamadımda Genişletmek için tıkla ... Hocam türkçeye çevirebilirsin diye atmıştım telefon ile mi giriyorsun linke Bilgisayar üzerinden mi?