UnISeaLes adlı reklam virüsünün kökünü kazıma !

Kistanbullu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben bu virüsten bıktım usandım artık, bu virüsü her zaman siliyorum ama o da her zaman kendisini bir şekilde geri kurmayı başarıyor ve tarayıcıda kendisini çalıştırıyor.
Bu lanetin kökünü nasıl silebilirim?
2lve2h0.jpg

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Yazıyı okumaya çalışırken kör oldum. Yazıyı koyu yazmayalim.
Yandaki çöp simgesine bas bi ben öyle kaldırıyorum ?

Kistanbullu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sn. The_Destroyer koyu yazmayalım derken tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım. Evet dediğiniz gibi her defasında yandaki o çöp kutusu işaretiyle kaldırıyorum ancak tarayıcı bir dahaki açışımda tekrardan bu lanetin geldiğiniz göüyorum bir türlü sistemden silemedim bunu. Regeditte dahil arattım sildim ancak tekrar geldi.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Yazılar görüktügü gibi koyu
7aa3374df4d7e1af5fa1eafa52a40502.jpg

Benlik bir şey yoksa tapatalk sorunludur o tarz Chrome kaldır tekrar kur olmazsa bir şey daha öneririm

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Malwarebytes ile tarayın bilgisayarı sonra adwcleaner ve hitman pro ile tarayın.büyük ihtimal çözülecektir sorununuz. Eğer çözülmezse son çare olarak combofixi deneyin.

Kistanbullu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Malwarebytes ile tarayın bilgisayarı sonra adwcleaner ve hitman pro ile tarayın.büyük ihtimal çözülecektir sorununuz. Eğer çözülmezse son çare olarak combofixi deneyin.
Sn. pinterest adwcleaner ile sistemi tarattım sorun çözülmüş gibi duruyor şimdilik bi sıkıntı yok. İnşallah geri gelmez bu lanet şey.
teşekkür ederim.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Rica ederim ☺.

Genellikle Windows kullanırken bu üçlüyü kullanıyordum.