Undercover bittimi?

aliguney91

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar; ben 10 gündür undercover oynuyorum az önce bi bölüm daha oynadım ama başka bi bölüm gelmedi oynayanlar bilir tab tuşuna basınca yeni oyunlara girebiliyoruz yada esc yapıp GPS Map dan istediğimiz bölümü seçiyoruz ama bunlarından hiç biri olmuyor artık bütün araçlar açıldı locked olan bir araç yok. en sonda credist mi deniyor hani emeği geçenler gibisinden:D o yazı geçti ondan sonra bi bölüm daha kalmıştı onuda bitirdim ama artık bişi gelmiyor. ondan önce kadın çıkıyor bi tane bişiler sölüyo introlarda filan:D o kadını yakaladım filan napıcaz şimdi:cursing:

aliguney91

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Evet bitirmişsin.

ciddimisin:w00t: ya ne biçim oyunmuş bu ne çabuk bitirdim oyunu ya ben daha devam eder biliyodum bide şe var gps map dan girince 18 yazıyo üstte 18 lwl anlamınamı geliyor bilmiyorum ama:-s bu kadar basitmi olur bi oyun yahu

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Oyun çabuk bitiyor. Jabon ya da çinli hatunu polise teslim ediyosun yazılar çıkıyor falan.. 18 level manasında ;)

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
18 level son ondan sonra bir kaç görev daha veriyo oyun onlarıda bitirmişsen zaten %100 oluyo görev tamamlama geriye gidecek yer kalmıyo zaten.10 gündür oynuyom diyosun sonrada ne çabuk bitti diyosun 10 gün süren oyun varmı?

aliguney91

Asistan
Reaksiyon puanı
2
18 level son ondan sonra bir kaç görev daha veriyo oyun onlarıda bitirmişsen zaten %100 oluyo görev tamamlama geriye gidecek yer kalmıyo zaten.10 gündür oynuyom diyosun sonrada ne çabuk bitti diyosun 10 gün süren oyun varmı?

ya ben çabuk oynadım:D yada oyun kısaymış:D demek ki bitirmişim :D iyi ne edelim artık ne bilim call of duty 5 i oynıcam 10 gündür oynayamıyorum ya o da 10 gün de filan bitermi:-so daha uzun sürer gibi ya.

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
call of 2 günde biter :)
modern warfare
oynadım. Dedim heral bu adamı vurma görevi bitti bşaka görev verecekler.
Bir baktım görev fln yok sadece extra uçakta bir bölüm yapmışlar onu da bitirdim.
Çok kısa sürdü ara ara oynamama ramen 1 hafta sürmedi.
inş modern warfare 2 bukadar kısa olmaz

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
1 hafta oynasam bi oyunu uzunmuş diyorum :D
tomb raider 2 günde bitti hayal kırıklığıydı benim için :S