Uncharted rezilliği

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar ps4 nathan drake collection demo indirdim oyun grafik filan çok iyi diodum taaki helikopterli yere kadar bi oyun bukadar dandik olur resmen karaktere helikopterden mervi gelio gelio adama bişey olmuyor bunun haricinde oyun oyiydi sardı baya alıyım diom ama helikopterdeki gibo bölümler olur die tereddütte kaldım.

yasinorhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ps4 nathan drake collection demo indirdim oyun grafik filan çok iyi diodum taaki helikopterli yere kadar bi oyun bukadar dandik olur resmen karaktere helikopterden mervi gelio gelio adama bişey olmuyor bunun haricinde oyun oyiydi sardı baya alıyım diom ama helikopterdeki gibo bölümler olur die tereddütte kaldım.
Adı üstünde arkadaşım; demo. O yüzden böyle hatalar olması normal. Hadi diyelim ki demo olduğu için değil de oyunda gerçekten böyle bir sıkıntı var, adamlar ilk gün güncellemesi yayınlayıp oyundaki birçok hatayı daha ilk günden giderecekler zaten, kaldı ki ilk güncellemesiyle olmasa da illaki sorunu düzelteceklerdir tabi eğer bir sorun varsa oyunun tam versiyonunda da. Bir gün tüm kelimeleri tüm harfleriyle yazabilmenizi ve noktalama işaretlerini eksik de olsa kullanabilmenizi temenni eder, iyi akşamlar, keyifli oyunlar dilerim.

brsozl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence PS özel oyunlarının arasında en iyi yapım. Demo oyununu oynadığın için bu tip hatalar ile karşılaşman normal. Tam sürümünü almanı kesinlikle tavsiye ederim.

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar 200 tl param var banka kartına yatırıp gittifidiyordan ps4 oyun alcam ama hangisini alıyım witcher 3 bloodborne veya gta5 var aklımda başka param olmadığından daha oyun alamam onun oçin uzun soluklu arıyorum

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=418948]neksushot[/MENTION]

Witcher 3.

Multiplayer istiyorsan GTA 5 alabilirsin.

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bloodborne iyimi yani uzun soluklumu

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=418948]neksushot[/MENTION]

Bloodborne hakkinda pek bir sey bilmiyorum, oynayan arkadaslar varsa yardimci olabilirler. Witcher 3'ü siddetle tavsiye ederim. Yan görevler ile birlikte rahat 100 saati bulur oyunu bitirmen.