Limuen
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 12
Merhaba arkadaşlar iPhone 7'de iOS 13.3 kullanıyorum 14'e kadar telefonumu Jailbreaklı kullanacağım siz hangi uygulamayı öneriyorsunuz Unc0ver mi Checkra1n mı?
Teşekkür ederim hocam iOS 12 Unc0ver'da telefonum (iPhone 6) 2-3 güne bir donup kilitleniyordu hard reboot yapmak zorunda kalıyordum sonra da birkaç gün yeni sürümün yayınlanmasını bekliyordum aynı sorunlar hala söz konusu mu acaba?Unc0ver en iyisi. Telefonu kapatıp açtığınızda tekrar jb yapmak için pc ye ihtiyaç duymazsınız. (unc0ver'ı altstore ile yüklerseniz eğer) checkra1n ise pc ye ihtiyaç duyar.
Teşekkür ederim hocam Unc0ver'dan da memnundum ama telefon iki üç güne donup kilitlenip kalıyordu yeniden JB yapmak gerekiyordu Checkra1n'de böyle bir durum söz konusu mudur acaba?Ben checkra1n kullanıyorum ve gayet iyi, unc0ver deneyimlemedim ama o da iyidir herhalde.
iPhone Xs iOS 13.5 üzerinde kullanıyorum unc0ver'ı. Hiç bir stabilite sorunu yaşamıyorum ben.Teşekkür ederim hocam iOS 12 Unc0ver'da telefonum (iPhone 6) 2-3 güne bir donup kilitleniyordu hard reboot yapmak zorunda kalıyordum sonra da birkaç gün yeni sürümün yayınlanmasını bekliyordum aynı sorunlar hala söz konusu mu acaba?