Umreden m5 Alınır mı ?

Akbey51

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Umreden xperia m5 getirtmeyi düşünüyorum. 6.0 güncellemesi ile sorunlar duzeldimi ve garanti si turkiyede gecerlimi turkiyeden garantiye gönderilirmi

vegatablo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Garanti geçerli değil kardeş orda geçerli ben g3 getirttim hala kullanıyorum ama m5 yerine biraz daha üst seviye getirttir çünkü fiyat farkı var baya

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
M5 in zaten vurada fiyati düştü millet cekle vs gittigidiyordan sony garantili 1100 e almaya falan başladı

adamkingbeyler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
:D bu ne la benim bildiğim umreden su getirilir :D hayırlı olsun yinede

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
arkadaşim riyad'da çalışıyor. kendisine iphone 6s aldı oradan 1900 tl ye ve garantisi burada geçerli. ama seri numarası meselesiymiş bu iş. bazı iphoneların garantisi burada geçerli değilmiş. Android cihazlarda bu iş nasıl oluyor bilmiyorum.

bir de arabistandaki telefonlarda görüntülü konuşma özelliği kanunen yasak olduğundan telefonlarda o özellik yokmuş. tango yada skype gibi uygulamalar kullanmalısın.

Akbey51

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Garanti geçerli değil kardeş orda geçerli ben g3 getirttim hala kullanıyorum ama m5 yerine biraz daha üst seviye getirttir çünkü fiyat farkı var baya
Aynn ben 650 TL he felan getirtecem butce buna yetiyor birde büyük telefonlara alerjim var sevmiyorum o yüzden m5 uygun geldi