UMPlayer 0.92 Türkçe (Universal Multimedia Player)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
14591409354893288373.png

UMPlayer popüler video dosya türlerini oynatabilen, HD videoları sorunsuz bir şekilde açabilen, ses dosyalarını çalabilen, youtube araması yaparak program içerisinden videoları gösterebilen, DVD desteği olan ücretsiz bir medya oynatıcıdır. Tamamen ücretsiz açık kaynak kodludur. UMplayer Asf, wmv, wma, avi, flac, flv, mkv, mp4, mov, 3gp, mpeg, ogg, ogm, dts, aac, ac3, a52, rm, midi, smf, mpeg 1/2, indeo video, H.261, Divx, Xvid, mp3, wav formatlarını destekler. Türkçe dil desteği vardır.

Not: İndireceğiniz 140 Kb’lık dosya programın kurulum dosyalarını internetten otomatik olarak indirecektir. Programı kurabilmeniz için internet bağlantınız olması gerekmektedir.

Download UMPlayer

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
VLC kullanıyorum.Bunun VLC den üstün özellikleri varmıdır?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
VLC kullanıyorum.Bunun VLC den üstün özellikleri varmıdır?

denemeden bilemessiniz hocam vlc'yi falan bilmem ama güzel player, youtube'dan video izleme izledigini de kayıt etme özelligi var. bi süre kullanmak sans vermek lazim. vlc'yide ben sevemedim bi türlü.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
denemeden bilemessiniz hocam vlc'yi falan bilmem ama güzel player, youtube'dan video izleme izledigini de kayıt etme özelligi var. bi süre kullanmak sans vermek lazim. vlc'yide ben sevemedim bi türlü.

Eyvallah deneyelim kardeşim

AaXRoNn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yıllardır Media Player Classic kullanıyorum. Bunca yıldır acmadığı bir video olmadı onun içinde hiç farklı şeyler denemedim. Bu tarz yazılımların farklı avantajları varmı. Nebileyim görüntü kalitesinde iyileştirme gibi

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Fark olmaz olurmu yau :) media player classic güzel player ama özellikleri görüntüsü herseyi sınırlı bence. kmplayer, daum pot player, splayer, splash pro, vlc vs bunlar üst seviye yazılımlar kullandıkca classicten farklarini anlarsın. tabi biraz ilgi isi sadece videomu izlerim ben farketmez diyosanız gerek yok ama benim gibi film-dizi hastasiysanız saydigim playerler daha ince ayrintılı ve gelismis özellikteler.

AaXRoNn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla Hem dizi Hem filim hastalığı üst seviyede fakat Hani aralarında Görüntü Kalitesi varmı geröekten bide böyle karşılaştırma filan varmı inceleyeceğimiz..