• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ultraslan Giriş Sayfası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rapchy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

martial

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yazık o ona saldırsın bu buna saldırsın sahada Futbolcular kavga etsin dışarda taraftarları vay be ne Büyük derbiymiş.Zavallı olmak büyüklüklerini gösteriyor tabiki.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Cevap Cuq Diye oturmuş :D Topu inşaata kaçmış Terbiyesiz mahlukat anlamıyorum ailen yokmu böle hareketler yapıyorsun yazık...

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
o yazı antunun yazısı !

evet sabri milli takıma gidecekse milli takıma oyuncu vermeyelim !!

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Fenerbahçe futbol oynayamadığı her Ali Sami Yen'deki derbide, ortamı germeyi kendine düstur edindi.Kadıköy'de hiç olay olmuyor diye övünüyorlar.Düşünün bir bakalım niye olay olmuyor?Çünkü bizim oyuncularımız tam bir misafir gibi davranıyorlar.Onlar da fenerin yaptığı seviyesizlikleri yapabilirler,ama yapmıyorlar.Her şeye rağmen onların tebiyesizliklerine karşılık verilmemesini dilerdim.

Lugano,Emre Belözoğlu ve Sabri Sarıoğlu gibi karaktersizler bu sahalarda olduğu sürece daha çok kavga görürüz.

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ya nasıl yazıyorsun bunları anlamıyorum, siz misafirin anasına avradına küfür mü ediyorsunuz? bizim sahamızda neden böyle şeyler olmuyor çünkü biz oyunumuzu bakıyoruz atıyoruz 4 tane gönderiyoruz, siz bükemediğiniz eli öpmüyor tükürüyorsunuz hem haklıymış gibi bıdı bıdı yapıyorsunuz, misafir gibi davranıyorsunuz evet misafirinizi boğazlıyorsunuz, çirkef gs taraftarı bu 1 kere olmuyo her sene oluyo belli yani ali sami yen denen yerde maç filan oynanmaz...

yokur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arakadaşlar bakın ben hayatımda ilk kez gs-fb maçına gittim.neyin ne olduğunu gördüm.eski açıkta tam fenerlilerin bulunduğu yerin yanındaydım.polislerin hemen yanı.şunu anladım fb taraftarı haplanıp ve alkollü gelmişler yaptığı hareketlerden belliydi.saçma sapan hareketler yapıyorlardı o camlı bölgeye tırmanıp.şaşkın şakın bakıyolar.birde çoğu oraya tırmanıp edep yerlerini açıyolar gösteriyolar.karısı kızı olan var orda.arkadaşlar tarafsızca söylüyorum size bizim ordan tek bir cisim bile atılmadı onlara ama onlar torbalara eşeyip attılar,sular,paralar,ses bombaları tarzı cisimler attılar ama hepsi polislere geldi,polisler sadece uyarmakta yetindiler.bizim tarafta küfür etti bunda bişey yok her maçta olan şeyler bunlar ben küfürlerden bahsetmiyorum hareketlerden bahsediyorum.neyse olaylar başladığında volkan kapalıya ve eski açığa dönüp kasıklarını tutuyordu bi de hadi be işareti de yaptı eliyle,bacağını kaldırıp durdu güya ısınıyor.bunu yaklaşık 2 dakika boyunca yaptı.hayatımda bu kadar çok sinirlenmedim ve tüm stat sövmeğe başladı ona dakikalarca herhalde çok hoşuna gitti küfürler devam etti hareketlere ben emreden beklerken o yaptı.onun yüzünden kapalının orda ki tente yıkılıyordu az kalsın.bunların sorumlusu hakemdi her pozisyona düdük çaldı.katletti maçı adamlar top oynayamadı.ofsayt olmayan pozisyonları biz bile kale arkasından görüyorsak hakemden şüphelenmek lazım.
bu arada maç bitince fb'liler o mika camları kırıp bir sürü şeyler attılar bizde atmaya başladık orda polisler olmasa ali samiyen meydan muharebesi olacaktı.
şunu söylüyorum hala volkanı savunan insanlara volkanın yaptığı hareket .....
olayları başlatanlar sırasıyla maçın başında
1-r.carlos bilerek kendini yere attı
2-selçuk
3-lugano
4-sabri
5-emre b., emre a.
6-arda ve semih (bence bunların bozuşması yanlış anlamadan ve kontrolsüz güçten)
7-volkan

aynı olaylar kadıköyde de oluyor.bunu fanatik fb'li arkadaşım da söylüyor.yapmıyorum diyen yalan söylüyodur diyor.

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ya nasıl yazıyorsun bunları anlamıyorum, siz misafirin anasına avradına küfür mü ediyorsunuz? bizim sahamızda neden böyle şeyler olmuyor çünkü biz oyunumuzu bakıyoruz atıyoruz 4 tane gönderiyoruz, siz bükemediğiniz eli öpmüyor tükürüyorsunuz hem haklıymış gibi bıdı bıdı yapıyorsunuz, misafir gibi davranıyorsunuz evet misafirinizi boğazlıyorsunuz, çirkef gs taraftarı bu 1 kere olmuyo her sene oluyo belli yani ali sami yen denen yerde maç filan oynanmaz...
doğru fenerbahçe daha profesyonel olay çıktığında kesiyor elektriği dışarıya ne fotoğraf çıkıyor nede video..Biz o kadar profesyonel olamadık kusurumuza bakmayın..