Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1,2,3,4 . Fotoğraflarda bana göre 920 gayet başarılı ancak 7.fotoğrafta bariz One önde gözüküyor ancak biraz fazla renkli geldi bana nedense.9 ve 10. Fotoğraflarda ikisi aynı performansı vermiş.
Htc one ' nın kamerası bence cok güzel fakat... lumia bu alanda bence en iyi kamera ya sahip... ilk sırada lumia gelir ... ama htc de gayet basarılı özellikle gece cekimlerinde...
1,2,3,4 . Fotoğraflarda bana göre 920 gayet başarılı ancak 7.fotoğrafta bariz One önde gözüküyor ancak biraz fazla renkli geldi bana nedense.9 ve 10. Fotoğraflarda ikisi aynı performansı vermiş.
Başka firmalar da Carl Zeiss ile anlaşsa onlar da böyle fotoğraflar çekerler Nokia garibim hala telefonların iyi fotoğraf çekmesini önemli sanıyor.. Herkesin boynunda DSLR var artık... Bu telefonu asla almazdım ne kadar ucuz olursa olsun kaldı ki pahalı da...
nokia lumia 920 nin çektiği fotolar ban photoshop gibi geilyor herşeyin en iyisi doğalıdır derle ya ben de bunu göz önünde bulundurarak htc yi seçtim yanlış anlamayın bulafatn etkilenmedim bence htc iyi