Ultimate mi Profesyonel mi

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Arkadaşlar core i5 460m işlemcili 3 gb ramli 1 gb nvidia 310m+intel hd grafics özelliklerde home basic li asus marka laptobum var servisten geldikten sonra ultimate veya profesyonel kurmayı düşünüyorum 32 bit tabi sizce hangisini kurmalıyım performans açısından ve ilerde ram almayı düşünüyorum bu konuyla ilgili de bilgi verebilir misiniz
serviste ücretsiz takıyolarsa telefon edecem göndermeden taksınlar 50 tl ya kadar çıkabilirim para yok daha telefon alacaz harddisk alacaz off off battık...

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Professional her türlü. Ultimate ve Professional'in tek farkı Ultimate'de Bit Locker ve 35 Dilden birini kuramıyorsun. Zaten Türkçe'den başka dil kullanacağını sanmıyorum. Bitlocker zımbırtısı zaten bir işe yaradığı yok. 1 TB lık diskimi 8 saatte şifreleyen şeyi ne yapayım .

RaMZeN

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Professional her türlü. Ultimate ve Professional'in tek farkı Ultimate'de Bit Locker ve 35 Dilden birini kuramıyorsun. Zaten Türkçe'den başka dil kullanacağını sanmıyorum. Bitlocker zımbırtısı zaten bir işe yaradığı yok. 1 TB lık diskimi 8 saatte şifreleyen şeyi ne yapayım .

BitLocker bir işe yaramıyormu? Disklerini şifreliyorsun, usb ni vs. Hiçbir şekilde virüs girmiyor.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ram ilave edecekseniz 64 bit.ultimate
32 kuracaksanızda ultimate.profa vereceğiniz paraya biraz ilave ile ultimate derim(box)

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Professional kur derim. Zaten çoğu özelliğini kullanmayacaksın ultimate'n

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ultimate diğerlerine göre %12 yavaş,sen professional kur :)

lasofaten

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende gold a katılıyorum onun kadar bilgi sahibi olmasam da ultimate in yavaş olduğunu düşünüyorum

professional derim

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
xp mode ile işin varsa ultimate ama öbür türlü professional