Ultima Online Run UO Shard 9 Mayıs'ta açılıyor

Bu konuyu okuyanlar

terbiyesiz

Öğrenci
Katılım
6 Mayıs 2008
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Arkadaşlar forumda bakındım bakındım göremedim.
Çoğu yerde bildirilmiş.Sizinde haberiniz olsun.

Server Adı: Antainos Run UO Shard
sitesi: antainos . c o m
Emulator: RunUO
Türü: Rp + Pvp

Sunucuda PH Tailor, Blacksmith, Poisoning ve Alchemy skillerinde %70,%75,%25,%60 şeklinde olup skilliniz arttıkça ph düşmekte ve 90-100 arasında PH 4 kat azalmaktadır.

Sunucu 9 Mayısta açılacaktır. Forumlar açıktır.

Antainos Üyelerine özel Antainos Private Messenger hakkındaki bilgileri sitemizden alabilirsiniz.

Gerekli tüm bilgileri sitemizden alabileceğiniz gibi kısaca bahsedeyim.

Sitemizde, Sunucu tanıtım resimleri bulunmaktadır.

Genel Bilgiler :

FC / FCR = 6 / 2
Damage Increase Cap : %100
Hit Chance Increase Cap : %45
Defance Chance Increase Cap : %45
Spell Damage Increase Cap : %15

Pet'inize 41'ın altında Dex'le bandaj basarken süre : 3 saniye
Pet'inize 41-79 arası Dex'le bandaj basarken süre : 2 saniye
Pet'inize 80 ve üstü Dex'le bandaj basarken süre : 1.5 saniyedir

Healing için Dex sınırı 180 ve süre 2 saniyedir.

Energy Field, Status Bar'a atılamaz.
Sunucuda bola yapımı yoktur. Bola sadece Quest'lerden ve Tamer BOD'larının ödüllerinden çıkar.

Quest ve Raidler

Death Road Questi : Quest sunucuda 2 günde bir otomatik olarak yapılır. Quest girişleri açıldığında uzun bir yolun başına gelirsiniz. Quest'e giren oyuncu sayısı * 30 yaratık sizi yol boyunca bekler. Quest başladığında duvarlar kırılır ve yaratıkları öldürerek yolun sonuna gidersiniz. Yeterli sayıda yaratık öldürdüğünüzde yolun sonunda Keeper of the Doors gözükür. Keeper of the Doors'un Hit Point'i Quest alanındaki oyuncu sayısına göre değişir. Keeper of the Doors'u öldürdüğünüzde, son odaya gelirsiniz ve içerdeki tüm yaratıkları kestiğinizde Badness belirir. Badness'i kestiğiniz zaman bir kılıç düşar, onu alıp başladığınız yerdeki Arthas the King'e götürüp ödülünüzü alırsınız. Ödül'ü quest sonuna kadar canlı kalan herkes alırken, kılıcı tesim eden extra ödül alır. Questi Britanya'dan alabilirsiniz. Quest görevlerini tamamlama süreniz 15 dakikadır.

Ghost King Questi : Tek kişillik bir questtir, tamer karakterler bu questi alamaz. göreviniz heart of paradise'ları toplamak ve Keeper of Sosaira'yı korumaktır. Quest'i 2 günde bir yapabilirsiniz. Quest'i Skara Brae'den alabilirsiniz.

Demirci Questi : Quest'i Minoc'tan alabilirsiniz. 10 saatte bir yapabilirsiniz. Göreviniz 1 saat içinde Demircinin Çekici'ni bulmaktır. Çekici, Felucca'da Balron'lardan bulabilirsiniz.

Tailor Questi : Göreviniz, 100 Fire Bone toplayıp Luna'daki Quester'a götürmektir. Fire Bone'ları Dragon, Rotting Corpse, Terathan Matriach gibi yaratıklardan çıkarabilirsiniz.

Valor Questi : Çok kişili bir questtir, partidekilerden birisinin questi alması durumunda diğer tüm oyunculara quest gump'u gelir ve okay'a tıkladıklarında içeriye girerler. 7 level'den oluşur. Kestiğiniz her yaratık puan getirir. Quest sonunda ölüp de çıktığınızda, topladığınız puanlara göre ödülünüzü alırsınız. Quest 10 saatte bir yapılabilir. Quest'i Jhelom'dan alabilirsiniz.

Dismount Questi : Questi 8 saatte bir Britanya'dan alabilirsiniz. 20 dakika içinde 10 NPC'ye dismount vurmalısınız.

Items (Eşyalar)

SFM Deed : uzun adı, Set Followers Max Deed'dir. 3 saatliğinize maksimum pet sayınızı 5'ten 6'ya çıkarır.

Mana Potion : Treasure Chestlerinden çıkan 2 tip mana potion vardır. Greater'i 25-30 arası mana verirken, Lesser'i 5-12 arası mana verir. Mana potionları 50 saniye aralıklarla içebilirsiniz.

Etkinlikler

Vortex yarışması, Zar turnuvası, PVP turnuvası, Mayın tarlası yarışması gibi etkinliklerin yanında Piyango çekilişleri için biletler alıp büyük veya küçük ikramiyeleri kazanırsınız. Nimet abla the Sans Meleginden Rulet oynayabilir, parasına zar atabilirsiniz. Ayrıca Nimet Abla'nin Yeri'nde Bonuslu Jackpotlar da bulunmaktadır.

Tamer BOD sistemi

Tamer BOD'larını 8 saatte bir alabilirsiniz. BOD'u almak için Animal Taming, Animal Lore, Veterinary skilleriniz en az 100 olmalıdır. 15 çeşit small BOD ve bunların 10-15-20 likleri bulunurken, 3 çeşit Large BOD ve bunların 10-15-20'lik çeşitleri bulunmaktadır.

Ayrıntılı bilgiyi sitemizden alabilirsiniz.
 

Nemesis

Müdavim
Katılım
31 Ekim 2007
Mesajlar
7,765
Reaksiyon puanı
13
Puanları
38
Yaş
37
Bu oyun bir efsaneydi dimi :)
 
Üst