Ulead video studio 11.0[ Videonuza Ne Yapmak İstersiniz?]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RuNaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
Yazılım Künyesi

Adı:Ulead video studio 11.0
Dosya Boyutu:144.32 MB
Firma: SHAREWARE/Deneme
İşletim Sistemi:Windows NT/2000/XP/2003 Server/Vista
Dili: İngilizce
Fiyatı:100$
Bilgi İçin:Ulead

uleadvideostudio11plusfjq4.jpg

Programla Video'ya logo ekleme, Video'ya Ses Ekleme, Video'ya Yazı Ekleme, Video Düzenleme, Video kesme daha bir cok şey resimli olarak aşagıda verdiğim linkte anlatılmış buraya eklemek isterdim ama anlatım baya bir uzun....

Resimli Anlatım (9.0 sürümü içindir ama benzer)

Programın 30 Günlük Ücretsiz Kullanımını İndirebilirsiniz

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Güzel programda büyük boyutlu videolarda zorlanıyor ve hatta kitlenebiliyor bile.

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
m1903 dedi ki:
Güzel programda büyük boyutlu videolarda zorlanıyor ve hatta kitlenebiliyor bile.

Pc kaldırmıyor olabilir mi? bir ihtimal :)

Savunmak için söylemiyor ama güzel program ne isterseniz yapabiliyorsunuz, arkadaşda baya bi uğraşmış resimli anlatımını yapmış.....

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
RuNaL dedi ki:
m1903 dedi ki:

Savunmak için söylemiyor ama güzel program ne isterseniz yapabiliyorsunuz, arkadaşda baya bi uğraşmış resimli anlatımını yapmış.....
Valla 2gb ram,E6600 işlemci,500gbda harddisk var kasar mı :D 8gblık hd video işleme çalış sende bak noluyor :)

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
Sende abartmışsın 8 gb o.O yani el insaf :O

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sabit diskin büyük olması bilgisayarın performansına katkıda bulunurmu ? Özelliklede doluluk oranı yüksekse...

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
F-rekans dedi ki:
Sabit diskin büyük olması bilgisayarın performansına katkıda bulunurmu ? Özelliklede doluluk oranı yüksekse...
Büyüklüğü pek değilde hızı etkili olur.Harddiskte doluysa performans bayaa düşüyor.

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sizi bilmem de bende en hızlı çalışan vidyo programı, şu an elimde 256 Mb Ram (şimdilik), 3Ghz Ht işlemci ile bile Divx film (hatta dvd diskin üzerinden bile), Dvd düzenlemesi çok rahat yapıyom, üstüne winamp ve opera kullanıyorum. Tabii biraz yavaşlama oluyor ama ramleri arttırdığımda sorun ortandan kalkıyor.

Çok iyi bir program movie maker ses senkronlarında sorun çıkartıyor diye geçen kurmuştum malum tv kartı olunca :) Hakkını veren bir program

alirizak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
m1903 dedi ki:
RuNaL dedi ki:
m1903 dedi ki:

Valla 2gb ram,E6600 işlemci,500gbda harddisk var kasar mı :D 8gblık hd video işleme çalış sende bak noluyor :)

vediğin özelliklerdeki bir videoyu işlerken kasmayan bir program var mı ki?

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
alirizak dedi ki:
m1903 dedi ki:
RuNaL dedi ki:
m1903 dedi ki:

vediğin özelliklerdeki bir videoyu işlerken kasmayan bir program var mı ki?
Yok, sorunda o ya zaten.Elimde HD Mkv(h264) filmler var bu yüzden divx'e çeviremiyorum :(

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
Aldıgım yerde öyle bişey yazmıyordu, sadece başka forumdan alıntı die yazılıyordu. Kapalı olan bi sitenin linkini vermekte gercekten yararlı olur herhalde...

Ultra Lord

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Site yakın zamanda açılacak.
Site açıldığı zaman asıl kaynak linkini verirsiniz heralde

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
Takip ediyorsun ya da senin bilmiyorum takip etmiyorum dediğin siteyi gel ekle onuda yazarım....

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
TTV diyorsun başka bir forumda yeniden paylaşıyorsun ben yaptım diyorsun rica ediyorum asıl kaynak dediğin gibiyse orayı yaz seninse zaten senindir kötü niyetimiz yok sadece insanlarla paylaşıyoruz....

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
teknolojitelevizyonu.com açılınca kaynak link eklenir. ;)

Ultra Lord

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TTV forumu kapandı.. Tekrar açılacak demiştim ama domain de Doğan Grubunun olduğu için onu açamıyorlar. Bu yüzden forum adminleri Türkiye'nin Teknoloji Forumu adı altında yeni bir site açtıla. Anlatımı yapan ise Forum üyelerinden Techno'dur. Kendi yayınlamıştır. Yani konu benim değil. İsterseniz onunla irtibata geçip konuşabilirsiniz. Ayrıca resimlere dikkat ederseniz TTV'nin logosu var orada. Şuanda TTV kapandı ama forum olarka bu duruyor. Yeni baştan açıldı. Forumda TTV yi bilenler varsa bu siteyi de bilirler zaten.
Ayrıca konuya bakarsanız alıntı tarzı birşey yazılmamıştır. Konu tamamen Techno tarafından hazırlanmıştır. Resimli anlatım linkinin değiştirilmesini talep ediyorum.

Tekrar söylüyorum konu benim değil.

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
F-rekans dedi ki:

benim bildiğim ana kartı kasar. bilgisayarı yaktığımda öyle oldu. anakart uyumsuzluğundan hard disk te değişti. erdoğan amca hard diski değiştirmezsek zorlar dedi. yeni hard diskim sata 2 260gb ;)

bana yetiyor :D

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Ultra Lord dedi ki:
TTV forumu kapandı.. Tekrar açılacak demiştim ama domain de Doğan Grubunun olduğu için onu açamıyorlar. Bu yüzden forum adminleri Türkiye'nin Teknoloji Forumu adı altında yeni bir site açtıla. Anlatımı yapan ise Forum üyelerinden Techno'dur. Kendi yayınlamıştır. Yani konu benim değil. İsterseniz onunla irtibata geçip konuşabilirsiniz. Ayrıca resimlere dikkat ederseniz TTV'nin logosu var orada. Şuanda TTV kapandı ama forum olarka bu duruyor. Yeni baştan açıldı. Forumda TTV yi bilenler varsa bu siteyi de bilirler zaten.
Ayrıca konuya bakarsanız alıntı tarzı birşey yazılmamıştır. Konu tamamen Techno tarafından hazırlanmıştır. Resimli anlatım]değil[/b].

Teknoloji Televizyonu Forumu, İnternetGezgini.org bünyesine katılmış bulunmaktadır.

Çalışmalarımız doğrultusunda güçlü bir server tahsis edilip kısa süre sonra yayına sokulacaktır.

Kaynak

Ultra Lord

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mila12 dedi ki:
Teknoloji Televizyonu Forumu, İnternetGezgini.org bünyesine katılmış bulunmaktadır.

Çalışmalarımız doğrultusunda güçlü bir server tahsis edilip kısa süre sonra yayına sokulacaktır.

Kaynak
İsterseniz en baştan anlatayım. Anasayfadaki bildiriyi okursanız daha iyi anlarsınız fakat ben yinede açıklıyorum. TTV de bir yönetici vardı. Adı orda yazıyor ben yazmak istemiyorum. O şahıs ilk başta forumu kapattı. Ardından açılacak diye uzun süre oyaladı. Forumun dbsi şuan onun elinde. Bu yüzden TTF yeni baştan kuruldu. TTV adını Türkiye'nin Teknoloji Forumu(TTF) olarak değiştirdi. TTF açılınca da o şahıs ondan yana olacağımızı düşündü ve kendisi siteyi açmaya karar verdi(TTF açıldıktan sonra kendisinin açması da büyük bir çelişki). Böylece site ikiye bölündü diyebilirim. Fakat TTV açılacak intergezgin de ama gerçek TTV üyeleri TTF de olacak. Çünkü herkes kimin ne olduğunu biliyor. intergezgin de açılsa bile oraya eski TTV den kimse gitmeyecektir.
Sonuç olarak forumdaki bu konunun asıl anlatıcısı Techno dur. Bir daha söylüyorum isterseniz onunla iletişime geçip kimin konusu olduğunu sorabilirsiniz.

Bildiri için tıklayın

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
Ne kadar büyüttün bir link konusunu resimli anlatımda zaten adamın ismi geciyor sen sürekli böyle söyleyerek forumun reklamını yapmak istiyormuşsun gibi duruyor...

Tmm konu senin olmayabilir peki o techno denen arkadaşa kim söyledi merak ediyorum dogrusu ve kendisi gelip neden yazmıyor hem ne fark edecekki önemli olan insanların bir bilgi edinmesi kaynak Link'i A olmuş Yada B olmuş ne farkeder.....

Ultra Lord

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
RuNaL dedi ki:
Ne kadar büyüttün bir]
Biraz fazla uzatmış olabilirim. Doğrudur fakat paylaşımı yapan kişinin emeğinden dolayı uzattım. Neyse artık fazla uzatmaya gerek yok.

Du Hast

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mila12 dedi ki:
Ultra Lord dedi ki:
Ayrıca konuya bakarsanız alıntı tarzı birşey yazılmamıştır. Konu tamamen Techno tarafından hazırlanmıştır. Resimli anlatım]değil[/b].

Kaynak
Teknolojitelevizyonu forumu yukarıda belirtilen adreste açılmıştır. eski domain başka bünyelere tahsist edilmiş olabilir. şu an görüldüğü gibi tüm eski üye ve yöneticiler http://www.turkiyeninteknolojiforumu.com/forum adresindedir.
boşa kasmayın
iyi çalışmalar

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
Sen baya kasmışsın ama ekleyeceğime pişman ettiniz püfffffff......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...