Uğur'a 13.5 trilyon!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Tugay Kerimoğlu’nun formasını giydiği Blackburn Rovers’ın Sevilla maçlarında Jesus Navas ve Daniel Alves’i sahadan silen Fenerbahçe’nin sol kanat oyuncusu Uğur Boral’ın peşine düştüğü öne sürüldü.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre, İngiliz gazetelerinde yer alan habere göre Blackburn’lü yöneticiler, inanılmaz bir çıkış yakalayan yıldız futbolcuyu, Fenerbahçe’nin Sevilla ile İspanya’da oynadığı maçta izledi. Blackburn’ün teknik patronu Mark Hughes, Uğur’un sezon sonuna kadar performansını takip etme kararı aldı. İngiliz basını, Hughes’ün haziran ayındaki transfer döneminde Chelsea’ye gitmesi beklenen David Bentley’in yerine Uğur’u kadroya katmaya hazırlandığını öne sürdü. Fenerbahçe’nin bu transferden kasasına 4.5 milyon pound (Yaklaşık 13.5 milyon YTL) gireceği de iddialar arasında yer aldı.

BAŞKANIMIZLA GÖRÜŞÜRLER

bu arada Uğur Boral Vestel Manisa maçının ardından “Fenerbahçe’de çok mutluyum. Bana gelen direkt bir teklif yok. Bir teklif olsa da önce kulübümüz ve başkanımızla görüşürler. Fenerbahçe formasıyla, bir Türk takımıyla Avrupa’da başarılar elde etmek bana daha büyük bir mutluluk veriyor. Fenerbahçe forması altında böyle futbol oynayabilmek ve övgüyle konuşulmak bana ve aileme onur veriyor” diye konuştu.

Kaynak

umudayolculuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Son haftalarda özellikle sevilla maçlarında ugur gerçekten mükemmel oynadı. Hani biz Türk milleti olarak futboldan cok anlarızya, fazla deyil bundan üç dört hafta önceye kadar Ziko neden uguru oynatıyoda Vedersonu oynatmıyo diye eleştiride bulunuyoduk(ben dahil).Hatta dahada ileri giderek Ugur Fenerde oynayacak oyuncumu bile dedigimiz olmuştur. Demekki bir bildigi varmış. Her ikisinede tebrikler..

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bu takımda kim oynasa, herkez birbirinin yerini dolduruyr.

Sen neymişssin be zico:D

artiztttt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Helal Olsun Ama Eger Fener Daha ileri giderse Dagılır helede Kupayı aldığı zaman uçar

Bir zamanlar galatasaray'a oldugu gibi :)

Aziz yıldırım dikkat etmeli :)

masterdevil

Doçent
Reaksiyon puanı
2
artiztttt dedi ki:
Helal Olsun Ama Eger Fener Daha ileri giderse Dagılır helede Kupayı aldığı zaman uçar

Bir zamanlar galatasaray'a oldugu gibi :)

Aziz yıldırım dikkat etmeli :)
Dediign gibi olur insh.

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Fazla şişirmemek lazım, futbolda yetenek kadar istikrar da önemli. Bundan sonra hep iyi oynarsa yıldızı parlar. Yoksa avrupada birşey yapamaz.

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Dur hele yiğit bi' kaç maç oynasın.