UFO Görüntüleri ve Korkutan bir Konuşma !

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Korkutan ufo konuşması ! Arkadaşlar bu videoya Face'de rastladım burda paylaşıp yorumlarınızı almak istedim. Adam UFO'ların aslında dünyada oldugunu farklı farklı şekillerde insanların arasına girdiklerini ve nüfusu fazla olan yerleri yok edip hakimiyeti ellerinde tutmak istedikleri gibi şeyler anlatıyor.. Böyle bişey olabilirmi ?Yorumlarınızı bekliyorum

[SDNTV]http://video.l3.fbcdn.net/cfs-l3-ash4/214511/53/10150173719827225_65061.mp4?oh=85406f7c73a09a9da70 cc7ba9dbf3089&oe=4DAEA700&l3s=20110418021728&l3e=20110420022728&lh=00240b1ad782d4a76b149[/SDNTV]

Ve arkadaşlar ilginc olcak ama :) Videoda calan enstrumental müziğin sanatcısını yada adını bilen varmıdır acaba , yazarsanız minnettar kalırım.. Saygılar :flowers:

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Uzaylılar videoyu kaldırmış. İstihbaratları sağlam demek ki :D

Edit : Tamam açıldı. (ama firefox da) Chrome'da açılmıyor bu facebook videolar :closedeyes:

Edit 2 : Hangi uzaylı tanımadığı bi gezegende uçarken ışıklarını yakar :D Çoğu fake bu görüntülerin :clover:

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Uzaylılar videoyu kaldırmış. İstihbaratları sağlam demek ki :D

Edit : Tamam açıldı. (ama firefox da) Chrome'da açılmıyor bu facebook videolar :closedeyes:

Edit 2 : Hangi uzaylı tanımadığı bi gezegende uçarken ışıklarını yakar :D Çoğu fake bu görüntülerin :clover:

Katılıyorum görüntülerin bazıları fake ama sanırım gerçek olanlarda var. Ve görüntülerden çok adamın anlattıkları enterese etti beni :S

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Video açılmıyor sayfa linkini alalım.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Buyrun arkadaşlar youtube linki videoyu göremeyenler için :

[video=youtube;pQ0RRYpcmms]http://www.youtube.com/watch?v=pQ0RRYpcmms[/video]

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
pek gerçekçi gelmedi açıkçası. Ama onların varlığına inanmak inanmamaktan daha zor.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Telefon konuşmasıyla beraber pek bir inancım kalmadı : )

Atılır da bu kadar mı atılır...

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Arkadaş çok iyi oyuncu helal olsun takdir ettim! Uzaylılara inanıp inanmadığıma gelince, Dünya da uzayda, yani bizde uzaylıyız :P Dünya dışı akıllı yaşam formları derseniz tabiki inanıyorum, Dünyamız bu koca evrende bir toz parçası kadardır yaşamın sadece bu toz parçasında olduğuna inanmak en büyük aptallıktır. :P

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
UFO demek uzaylı demek değildir. Tanımlanamayan her şey için kullanılabiliyor.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Beyler s.çtık:D İstanbulda yaşanmaz artık memlekete taşınalım :D

Murat parça Requiem For A Dream filminin müziği
[video=youtube;vl5McGN2L-E]http://www.youtube.com/watch?v=vl5McGN2L-E[/video]

Buradan da film hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsin.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ben tek Requiem For A Dream bilirim o da bu :) nys konuyu dagıtmadan uzuyorum.

[video=youtube;Yry3csRd5_s]http://www.youtube.com/watch?v=Yry3csRd5_s[/video]

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Yorum yapan arkadaşlara fikirlerini beyan ettiklerinden ötürü teşekkür ederim.
Çalan müziği paylaşan üstadlar sizede ayrıca çok çok teşekkür ederim. Baya bi aradım kimin diye bulamamıştım. :clover:

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar, Kuranı kerim de onsekizbin alem ifadesi geçmektedir. yani bu dünyada birlerce canlı alemi olduğumu gibi kainatin başka yerlerindede bir yaşam yaratmak Allah CC kudreti elindedir ve mümkündür. Ancak bir gerçek daha var ki oda şu; insan yaratılmışların en üstünüdür. bu sadece bu dünya için değil tüm kainat için geçerlidir. dolayısıyla uzaylıların gelip insanları yönetmesi gibi bir safsata asla gerçek olamaz.

ayrıca Cin gerçeği var ki, onlarda imanı zayıf insanlara yada bir meselede kafayı bozmuş insanlara insanların görmek istedikleri şekilde görüne bilirler. bence bu ışık oyunları, telefon konuşmaları bundan ibaret. birde HAARP projesi safsatası var ki oda evlere şenlik bir durum. ..

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Arkadaşlar, Kuranı kerim de onsekizbin alem ifadesi geçmektedir. yani bu dünyada birlerce canlı alemi olduğumu gibi kainatin başka yerlerindede bir yaşam yaratmak Allah CC kudreti elindedir ve mümkündür. Ancak bir gerçek daha var ki oda şu; insan yaratılmışların en üstünüdür. bu sadece bu dünya için değil tüm kainat için geçerlidir. dolayısıyla uzaylıların gelip insanları yönetmesi gibi bir safsata asla gerçek olamaz.

ayrıca Cin gerçeği var ki, onlarda imanı zayıf insanlara yada bir meselede kafayı bozmuş insanlara insanların görmek istedikleri şekilde görüne bilirler. bence bu ışık oyunları, telefon konuşmaları bundan ibaret. birde HAARP projesi safsatası var ki oda evlere şenlik bir durum. ..

Yoruma katılıyorum. Cinler (ki bütün bilinen inanç sistemlerinde yer buluyorlar) bizden çok daha önceden beridir dünyada varlar ve bildiğimiz kadarıyla binlerce yıl yaşayabiliyorlar. Bir hocamın teorisi, bu araçların Cinlerin uzay araçları olduğu yönünde idi. Hatırlarsanız Kuran da da insanların ve cinlerin ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar uzayda belli bir yerden daha ileriye gidemeyecekleri yazmaktadır.

Ayrıca ben hiç bir insan oğlunun ay' a gidebildiğini sanmıyorum. Dünyanın manyetik kalkanı sınırına çıkılınca, güneş gören yerlerde binlerce derece sıcaklık, güneş görmeyen yerlerde de -270 C" civarında soğuk oluyormuş. Bu soğuk yüzünden senelerdir ayın karanlık tarafında robotlarla bile çalışma yapılamadı. Var mı ayın sürekli karanlık olan tarafından bir fotoğraf ?!? Cevap vereyim. Yok.

NZT

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yoruma katılıyorum. Cinler (ki bütün bilinen inanç sistemlerinde yer buluyorlar) bizden çok daha önceden beridir dünyada varlar ve bildiğimiz kadarıyla binlerce yıl yaşayabiliyorlar. Bir hocamın teorisi, bu araçların Cinlerin uzay araçları olduğu yönünde idi. Hatırlarsanız Kuran da da insanların ve cinlerin ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar uzayda belli bir yerden daha ileriye gidemeyecekleri yazmaktadır.

Ayrıca ben hiç bir insan oğlunun ay' a gidebildiğini sanmıyorum. Dünyanın manyetik kalkanı sınırına çıkılınca, güneş gören yerlerde binlerce derece sıcaklık, güneş görmeyen yerlerde de -270 C" civarında soğuk oluyormuş. Bu soğuk yüzünden senelerdir ayın karanlık tarafında robotlarla bile çalışma yapılamadı. Var mı ayın sürekli karanlık olan tarafından bir fotoğraf ?!? Cevap vereyim. Yok.
aya insan oglu gitmistir. Karanlik yuzeyide merkure giden gozlem araciyla fotograflanmistir. Asil inanilmamasi gereken seyler hurafelerdir.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Hurafe nerede ? Ay' a gidilmediği açıklandı hem rusya hem de amerikalı yetkililer tarafından. Gidilmediği değil, gidilemediği... Bu konudaki gerçekleri okumadınız sanırım.

Ayın karanlık yüzeyinin çekilmiş bir fotoğrafı yok, ne de robotlar inebilmiş durumda. Hoş, kendi yüzeyinde çekilen gerçek bir fotoğraf da yok.

"Ay' a gittik" söyleminin soğuk savaş döneminde yapılan güç çekişmesinin bir parçası olduğu defalarca söylendi.

Yaklaşık 2 ay önce, aya gittiği söylenen ekibin başında bulunan, nasa baş mühendisi ölmeden önce bunu açıklamış. Açıklamasını bulamadım.

Şu anda japonya 2025 de insanlı indirme yapmayı planlıyor. Madem aya gidiliyordu, 40 senedir bir tane baraka kuramadılar mı :)

NZT

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sizin okudugunuz kaynaklar nelerdir? Rus ve amerikali yetkililer boyle bir aciklama hicbir zaman yapmadilar. Okudugunuz yerdeki haberin aciklamanin kaynagi nedir? Yaniltici haberlere kulak asmayiniz. National geographic, discovery gibi kanallarda kaynakli ve bilim dunyasinca bilinen yayinlar yapimaktadir. Sorunuzla ilgili cevaplari bulacaginiz birkac ite adresi veriyim size: http://apod.nasa.gov/apod/ap110501.html, http://www.sciencenews.org/ astronotlarla gorusmek icin http://twitter.com/Astro_Soichi ve http://www.flickr.com/photos/magisstra/ bu adreslerden gorusup sorulariniza cevap bulabileceginizi dusunuyorum. sevgiler

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Aya gidilmedi demek biraz uçuk kaçar. Aya gidildi ancak uzay yolculukları müthiş bir bütçe ve enerji kaynağı gerektiriyor. Soğuk savaş dönemindeki manyak liderler için kaynaklarını sonuna kadar harcamak bir şey değildi. Ancak şu anda tüm dünyada kaynak sıkıntıları var.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Ben aya gidildiğine inanmıyorum. Ay' da, oraya ayak basıldığına dair bir iz yok. Orada hiç bir araç bırakılmamış. Hadi aya indik. Orada neden bir araştırma aracı bırakmıyoruz ? Değil mi ? Ayı neden uzaktan inceleme ihtiyacı duyuyorlar ?

Ay' a gidildiğinde çekilen görüntülerin orjinalleri neden sadece Amerika da var ? Neden gazeteciler istediğinde ham görüntüler verilmiyor. ?

En basitinden bayrak nerde ?

Ay yüzeyinde atmosfer yok. Peki atmosfer olmayan yerde, direkt alınan güneş ışınları ile sıcaklık 270 derece civarına çıkıyormuş http://en.wikipedia.org/wiki/Moon
bu sıcaklıkta olan bir fırına atalım astronot arkadaşı. Dayanabileceğini düşünüyor musunuz ?

Bir de şunu sorayım. O kadar alet edevat ile ay yüzeyine inseniz, geri gelmek için ne kadar yakıtınız olması gerektiğini biliyor musunuz ? Tüm cihazlarla geri mekiğe dönmek imkansız. Bunu bilim adamlarının kendisi söylüyor.
Buyrun burada hepsi var --> http://en.wikipedia.org/wiki/Moon_landing_conspiracy_theories
Nasadakiler doğru da, bu kadar adam mı yanlış ?

Ek:

Wiki den alınmış orjinal metin
Dr. David Williams (NASA archivist at Goddard Space Flight Center) and Apollo 11 flight director Eugene F. Kranz both acknowledged that the Apollo 11 telemetry data tapes are missing. Conspiracists see this as evidence that they never existed.

Çeviri:

Dr. Davit Williams(Goddard Uzay Uçuş Merkezi Nasa Arşivcisi) ve Apollo 11 uçuş yönetmeni Eugene F.Kranz Apollo 11 in telemetrik kasetlerinin kayıp olduğunu söyledi. Komplo olduğunu savunanlar da bu telemetri kayıtlarının hiç bir zaman var olmadığını iddia ediyorlar.

Telemetri kasedi ne demek. Telemetri, bir seyir rotasında olan cismin kontrolü ve seyrü sefer bilgilerinin incelenmesi bilimidir. Tüm mekiklerde, uçaklarda, gemilerde v.b. bir çok araçta bu kayıtlar telemetri kasetleri içerisinde daha sonra incelenmek üzere saklanır ve birinci derecede öneme sahiptir. Çünkü;

Telemetri kasetleri incelenerek, alınan yola karşılık, harcanan yakıt ve aracın hangi noktalara gittiği bilgileri saptanmaktadır. Hatta günümüzde telemetri otobüslerde, garaja erken veya geç giriş yaptı mı, yoksa yolun belli kısmında hızını arttırdı mı, bunun için kullanılır.

Saygılar efenim.

NZT

Asistan
Reaksiyon puanı
2
dostum verdigim adresleri incelersen butun bu sorular zaten sorulmus seyler, hepsinin cevabini o verdigim sitelerde kaynaklariyla bulabileceksin. Amerikada neden orjinalleri var senin Turkun gitse orjinalleri onda olurdu. Senin bu konularda bilgin ne yazikki wikipedia ile sinirlanmis. Bugun okyanuslarin diplerindede yakin sicakliklar mevcut. Uzayda dogrusal hiz mevcuttur. Belli bir kuvvetle itilen arac cekim kuvveti ve surtunmenin (atmosferin olmadigi) olmadigi yerde belli bir muddet ilerleyebilir, yani son gaz gitmesede olur. evrdigim adreslerden astronotlara bu kafandaki sorulari sorabilirsin : )

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
dostum verdigim adresleri incelersen butun bu sorular zaten sorulmus seyler, hepsinin cevabini o verdigim sitelerde kaynaklariyla bulabileceksin. Amerikada neden orjinalleri var senin Turkun gitse orjinalleri onda olurdu. Senin bu konularda bilgin ne yazikki wikipedia ile sinirlanmis. Bugun okyanuslarin diplerindede yakin sicakliklar mevcut. Uzayda dogrusal hiz mevcuttur. Belli bir kuvvetle itilen arac cekim kuvveti ve surtunmenin (atmosferin olmadigi) olmadigi yerde belli bir muddet ilerleyebilir, yani son gaz gitmesede olur. evrdigim adreslerden astronotlara bu kafandaki sorulari sorabilirsin : )

Fizik konusunda senden daha bilgili olduğumu düşünüyorum, kafamda bu konuya dair bir soru da yok :) Ben yazıyorum, merak eden bakar. Benim bilgim wiki ile sınırlı değil, uzun uzadıya makale dökecek halim yok ya :) :clover:

Ek: Ayın belli bir çekim gücü var. Bu çekim gücü, o kadar uzaktan dünyamızı etkiliyor. O yüzden araçlar kalkarken mecburen yakıt harcamak zorunda.

NZT

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Fizik konusunda daha bilgili olabilirsin, o konuda diyecegim bir soz yok. Ben fizikci degilim : )

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Aslında vurgulamak istediğim şudur. Gitsin veya gitmesin, "biz gittik, buyrun bu da kanıtı" diye en azından, dünyadan görünecek bir şey olurdu orada. Bugün kü teknoloji ile ev kullanıcısı bile ayın yüzeyini alacağı 2000$ civarında amatör teleskop ile çakılına kadar görür. Amerika gibi bir devlet oraya gidecek de iz bırakmayacak!??!?

Asıl nokta budur.

NZT

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Marstan sonra nasa messenger`i utarit yorungesine oturtturdu. Sen ay zamaninda kalmissin : )

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Yörünge dışına insan da göndersinler, hiç bir lafım olamaz. Yörünge dışı çalışan robot ve uyduların bilgisayarları da hızlı değil. Bildiğim kadarı ile 50 Mhz lik, aşırı sıcak, aşırı soğuk ve manyetik etkilerden korunacak malzemelerden yapılıyor. Uydu teknolojileri seminerinde anlatmışlardı. Tübitak'ın yalancısıyım.