UEFAya bile kalamadılar

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İspanyol basını, Dinamo Kiev’e 1-0 yenilen Fenerbahçe için, “Geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalan Fenerbahçe, bu sezon UEFA’ya bile kalamadı” yorumunda bulundu.

MADRİD - Marca gazetesi, “Başarısızlığa uğruyor ve UEFA’nın bile dışında kalıyor” başlığını atarken, Aragones’in takımının finalin kendi stadında oynanacağı UEFA Kupası dahil, Avrupa’daki tüm kupaların dışında kaldığını yazdı.

Fenerbahçe’nin Dinamo Kiev’den daha düşük bir takım olmadığını kaydeden Marca, ancak sarı-lacivertlilerden Güiza, Deivid, Josico ve Roberto Carlos’un yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediğini savundu.

AS gazetesi de, “Luis Aragones’ten UEFA’ya güle güle” ifadesini başlığına çıkararak, “Avrupa’da oynamak için çok tutkulu olmadığını gösteren Fenerbahçe’yi durdurmak için her zamanki gibi Eremekon’un bir golü yeterli oldu” değerlendirmesini yaptı.

“Aragonesli Fenerbahçe, UEFA’sız kalıyor” diyen Sport ve El Mundo Deportivo gazeteleri de, UEFA’da devam etmek için tek şansı Dinamo Kiev karşısında kazanmak olan Fenerbahçe’nin gerek ilk yarı gerekse ikinci yaptığı değişikliklere rağmen hücumda çok yeteneksiz olduğunu yazdı.

kaynak : http://www.ntvmsnbc.com/news/468728.asp

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Fener'in hayalleri Kiev'de dondu.
Fenerbahçe'nin Avrupa rüyası bitti.
Kiev’den Kadıköy’e elveda.
Fenerbahçe yokum dedi.
bizden bazı haber başlıkları.

please try again later :D
biz bu sene onları sözlükte şampiyonlar ligi şampiyonu yaparız.:D

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Guizasız ve Emresiz takım çeyrek finalistti..

Guiza ve Emre geldi, karaambar kamyoncular ligine dönüş :)

Dede büyük adammış gerçekten ;)

BeStOfMaRiJuaNa

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Fenerin maçları o kadar zevksizki artık kanalları zaplıyom maç saati :D aragones sahada esniyo iyice uykum geliyo :D

keanureeves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kim ne derse desin bu takım ın gerilemesinde mehmet aurellio nun etkis büyük. Yine kim ne derse desin aurellio milli takımda cogu türkten daha savascı oynuyor.

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
üzülerek söylüyorum, fener avrupa da bile yenilse çok mutlu oluyorum :whistling:

keanureeves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
üzülerek söylüyorum, fener avrupa da bile yenilse çok mutlu oluyorum :whistling:

Ben de bir TÜRK ün böyle düsünmesine üzülüyorum.Yenseydi fena mı olurdu kozlarımızı uefa da kapısma fırsatı bulurduk.Ama suan 3 büyük takımın oyununu da begenmiyorum. Teknik direktörler bilmiyor bu isi.Galatasaray bu oyunla fazla bir yere gidemez oyuncular ne kadar kaliteli olsada!

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
fanatik değilim, centilemnlik konusunda taviz vermem ama bu mantığı anlamıyorum, yurtdışında oynayan takımı destekleme zorunluluğu diye bişey mi var :innocent:
bu kadar milliyetçilik cilde zarar :D

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Ben de bir TÜRK ün böyle düsünmesine üzülüyorum.Yenseydi fena mı olurdu kozlarımızı uefa da kapısma fırsatı bulurduk.Ama suan 3 büyük takımın oyununu da begenmiyorum. Teknik direktörler bilmiyor bu isi.Galatasaray bu oyunla fazla bir yere gidemez oyuncular ne kadar kaliteli olsada!

Futbolcuların amuda kalkıp da oynaması lazım ki beyenesiniz dimi. Türkiyede takım oyunu oyanayabilen ve en iyi oynayan GS dir. GS den Daha iyi oynayabilen bi takım yok. İyi oynayan yokmu tabiki var ama gs en iyi takım oyunu oynayan takım. Örnek verirsek .Lincoln bile yeri geldi mi gelip defanstan top çıkartıyor. Takım her geçen gün daha da iyi oluyor. Hele bide avrupa maçlarında tadından yenmiyo oynadığı futbol.

konuya gelince : Bir fenerbahçe klasiği rapchy nin dediği gbi

dik not : doesluck avatarın muhteşem :D

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Dün maçı izlerken abimle fener için hemen espriyi patlattık;
" HAMDOLSUN, 0 çekme rekorunu TEĞET geçtik bu sene" :D:D

yurtdışında oynayan takımı destekleme zorunluluğu diye bişey mi var :innocent:
bu kadar milliyetçilik cilde zarar :D

Evet bende anlamıyorum bunu, yani illa yabancı takımlarla oynuyor diye destekleyecek değilim. Hem biz çok gördük biz UEFA'da final oynarken, stadlarında "ARSENAL" pankartları açanları...

keanureeves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tamam bende bir galatasaraylı olarak sana bazı konularda katılıyorum ama belli bir kapasitemiz var.Daha dogrusu belli bir teknik direktör kapasitemiz var fazla gidemeyiz bu oyunla insallah yanılırım ve uefa da final oynarız.

Bizde taraftar olun demiyoruz zaten en azında o formada türk bayragı oldugunu bilin ve o niyetle destekleyin