UEFA Türkiye İçin 'Şike' Kararını Verdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SARKAT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
uefa-federasyon-tff-fenerbahce-sike-kume-dusme-ceza-gorusme-sorusturma-isvicre-aydinlar-gorusme-son-250628h.jpg

[TABLE="class: cms_table, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UEFA Türkiye İçin 'Şike' Kararını Verdi

Türk futbolu için çok önemli bir viraj daha dönüldü. İşte UEFA'nın Türkiye'deki 'şike soruşturması' için ortaya koyacağı tavır...
Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar yönetim kurulu üyesi Yunus Egemenoğlu ve Baş Hukuk Müşaviri İlhan Helvacı'nın UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino ve Cornu'nun yerine dosyayı üstlenen Aleys Bell ile yaptığı görüşme sona erdi.

Görüşmede Türkiye'deki şike davası üzerinde durulurken, TFF heyetinin 26 Ocak'taki olağanüstü genel kurulda gündeme gelecek 58. madde değişikliği hakkında kulüplerin tavrını anlattığı öğrenildi.

UEFA'nın Nyon'daki merkezinde yapılan görüşme sırasında Fenerbahçe Kulübü'nün UEFA ve TFF aleyhine CAS'ta açtığı tazminat davasının gündeme geldiği de belirtildi.

AYDINLAR TOPLANTIDAN MUTLU ÇIKTI

toplantı öncesinde stresli görünen Mehmet Ali Aydınlar'ın toplantının ardından son derece güler yüzlü olduğu görüldü. İnfantino ve Bell ile samimi bir şekilde vedalaşan Aydınlar, görüşmenin içeriği konusunda şunları söyledi:

"Toplantı son derece olumlu ve sıcak geçti. Türk futbolu için gereken bütün kolaylıkları göstereceklerini ifade ettiler. Bu durum tamamen bizi ilgilendiriyor. Yani Türkiye ligini. Hiç bir şekilde bize karışmayacaklar. TFF'nin iç bünyesinde olan hadise olduğu için kararımıza saygı duyacaklar. Şike dosyasında 8 takımı ilgilendirien bir konu. Bütün dikkatler şimdi 26 Ocak'ta yapılacak genel kurula çevrildi"

ÖZEL BİLGİ

Öte yandan 26 Ocak'ta yapılacak olağanüstü genel kurulda UEFA Gözlemcisi olarak Şenes Erzik görev yapacak...Daha önce "UEFA genel kurula gözlemci gönderiyor ve gelişmeler yakından takip edilip, rapor edilecek" şeklindeki haberler üzerine Şenes Erzik'in genel kurulda olacağı öğrenildi.

UEFA genel kurulu çok önemseyip bir başka ismi göndermeyecek ve UEFA'nın Asbaşkanı Şenes Erzik, olumsuz bir durum görürse raporunu iletecek...

http://www.aktifhaber.com/uefa-turki...di-549417h.htm

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bugünün gazetesinde okudum.

UEFA Fenerbahçe için ligden düşürme kararı almış. TFF ve M.Ali Aydınlar yalvarıyormuş. Nolur düşürmeyin puan silin diye !

Sana ne oluyor M.A.A. :hammer:

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
"UEFA Fenerbahçe için ligden düşürme kararı almış" ?? UEFA hangi yetkiyle bir ülkenin külübünü liginden düşürme kararı alıyormuş buda yazıyormuydu o gazetenin haberinde.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Uefa ya neki bizi küme düşüreceklermiş peh.:angry:
Birazdan uefa SDN forum avukatıda damlar konuya bak,demedi demeyin.:w00t:

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
"UEFA Fenerbahçe için ligden düşürme kararı almış" ?? UEFA hangi yetkiyle bir ülkenin külübünü liginden düşürme kararı alıyormuş buda yazıyormuydu o gazetenin haberinde.

Bu olayı TS-FB olayında da görebilirsiniz. Habere gerek yok. Ama illa görmek isterseniz gazete de yazılanı eksiksiz yazıyorum.

Manşet:

Türk futbolu için KRİTİK GÜN

İsviçre'ye giden Başkan Aydınlar, UEFA'yı F.Bahçe için puan silme cezasına ikna etmeye çalışacak.

MİLAN VE PORTO ÖRNEKLERİ VAR.

İsviçre'de UEFA ile buluşacak olan TFF Başkanı M.Ali Aydınlar, yetkililerin önüne Milan ve Porto örneklerini koyacak ve "Bunların da puanları silinmişti, F.Bahçe'yi de düşürmeyelim puanını silelim" diyecek. İkna edemezse F.Bahçe için kritik süreç başlayacak.

Gazete yazanlar imla kurallarına kadar aynısıdır. Siz ne çıkartıyorsunuz bundan ?

artiss10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Uefa bir şey yapsın da o bir şeyiyle oynasın.Uefa'nın tek derdi,Trabzonun ve Beşiktaş'ın ceza almamasını istemesi.Fenerbahçe'nin men edilmesini sağlayanlar şimdi bin pişman,çünkü ''0 tolerans'' , Fenerbahçe zaten ş.liginde oynayamayarak,zaten cezanın en büyüğünü çekmiştir.Onun savaşını ayrı yerde vermektedir zaten.58. maddenin değişmesini isteyenler bizden değildir,açık ve net.

Ne içtiniz bilmiyorum ama ben de istiyorum saygıdeğer hukuk uzmanları :D
Bu süreçte en dik duran taraftar olarak herkese selam ederim :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu Aktif haber neyin nesidir bilmem de Mali'nin konuşmasının özeti kendi ağzından aynen şöyle:

"26 Ocak'ta yapacağımız genel kurulla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Bu soruşturma ile ilgili beklentiler karşılanmazsa yaptırımlar neler olacak bunları karşılıklı olarak konuştuk. Beklentiler karşılanmazsa yaptırım uygulayacakları kesin."

http://www.ajansspor.com/futbol/federasyon/h/20120119/uefa_yaptirim_uygular.html?ref=son3haber

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Bugünün gazetesinde okudum.

UEFA Fenerbahçe için ligden düşürme kararı almış. TFF ve M.Ali Aydınlar yalvarıyormuş. Nolur düşürmeyin puan silin diye !

Sana ne oluyor M.A.A. :hammer:
sadece fenerbahçe değil herhangi bir kulübün düşmesi hoşunuza mı gidecek ?
uefa istedi diye? uefa ak kaşık değildir
Lyon maçına bakın son örnek olarak /7-1/

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
58. maddenin değişmesini isteyenler bizden değildir,açık ve net.
Bu süreçte en dik duran taraftar olarak herkese selam ederim :D
dik duruşmuş, pehhhh!...

bak haşmet baba ne diyor:

[video=youtube_share;AxnZdXULE-k]http://youtu.be/AxnZdXULE-k[/video]

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
sadece fenerbahçe değil herhangi bir kulübün düşmesi hoşunuza mı gidecek ?
uefa istedi diye? uefa ak kaşık değildir
Lyon maçına bakın son örnek olarak /7-1/

Varsa cezası düşsün. Emin ol ki çok hoşuma gidecek düşmesi ...

Yurt dışı bizi ilgilendirmez. İçimizde ki olayları halledelim. Sonra oralara da karışırız.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Varsa cezası düşsün. Emin ol ki çok hoşuma gidecek düşmesi ...

Yurt dışı bizi ilgilendirmez. İçimizde ki olayları halledelim. Sonra oralara da karışırız.
dış olayları kastetmedim sadece bunu uefa istiyor ve aynı uefa bazı şeylere göz yumuyor onu kastettim :)
yani kendi sorunumuzu kendimiz çözelim.dış ellere güçlere gerek yok.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
dış olayları kastetmedim sadece bunu uefa istiyor ve aynı uefa bazı şeylere göz yumuyor onu kastettim :)
yani kendi sorunumuzu kendimiz çözelim.dış ellere güçlere gerek yok.
bizimkilerin amacı sorunu çözmek değil. örtbas etmek, geçiştirmek. mesele de bu zaten. :yes:

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Uefa Türkiye için kararını verdi yazıyor.Ahmet Mehmet için değil.Türkiye için diyor.Ancak yorumlar eleştiriler tartışmalar hep Fenerbahçe üzerine.Yaa düşürün ağzınızdan Fenerbahçeyi.Çıkarın aklınızdan.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Fener'e birileri iyi haber uçurmuş belli ki yoksa adamlar yıllık maliyeti 25 milyon euro tutacak transferlerin peşinde koşmazdı!

Bu arada Fenerbahçe bizi küme düşürün düşürmezseniz bir düşürürüz diyor ya onun için mi yapıyor bu transferi de?

Ben size söyleyeyim olan bu ve gelecek 4 sene Şampiyon olacak takıma olacak... Ne yazık ki böyle giderse Avrupa maçlarımız ve Milli takım maçlarımız iptal olacak...

Bu arada TFF sürekli UEFA ile muhatap oluyor ama TFF ve UEFA eğer anlaşırsa arkada anlaşamayacakları daha büyük FİFA var...

Sion'a cezatı UEFA değil FİFA verdirdi unutmayın!

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Küme düşürün yada puan silin demek ülke federasyonlarının işidir, UEFA'nın değil. O kararı verebilecek olsalar zaten tüm ligleri UEFA yönetirdi. Her haber diye okuduğunuza heyecan yapmayın..

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Doğru karar vermez karara zorlar. Öyle bir zorlar ki , lisansı da iptal ettirir ,amatöre de düşüttürür.

Şu süreç nasıl bitecekse bitse de kurtulsak. Futboldan soğuduk.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Bu olayı TS-FB olayında da görebilirsiniz. Habere gerek yok. Ama illa görmek isterseniz gazete de yazılanı eksiksiz yazıyorum.

Manşet:

Türk futbolu için KRİTİK GÜN

İsviçre'ye giden Başkan Aydınlar, UEFA'yı F.Bahçe için puan silme cezasına ikna etmeye çalışacak.

MİLAN VE PORTO ÖRNEKLERİ VAR.

İsviçre'de UEFA ile buluşacak olan TFF Başkanı M.Ali Aydınlar, yetkililerin önüne Milan ve Porto örneklerini koyacak ve "Bunların da puanları silinmişti, F.Bahçe'yi de düşürmeyelim puanını silelim" diyecek. İkna edemezse F.Bahçe için kritik süreç başlayacak.

Gazete yazanlar imla kurallarına kadar aynısıdır. Siz ne çıkartıyorsunuz bundan ?

ben şunu çıkartıyorum.. bizleri birbirimize düşürmek için yazılmış saçma sapan bir haber... çalışacak- koyacak-diyecek lafları ile değil çalıştı- koydu-dedi ile yazılsaydı daha gerçekçi olabilirdi...

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Haberi yapan arkadaş Toplantıdan önce Aydınlar'la konuşmuş mu ? Şişirme bir haber olduğu alelade bellii...

Her zaman diyorum Türkiyeyi , Türk , Kürt, Çerkez, vs. vs. diyerek bölmek istediler.... Ama başaramadılar....

Bizi Bu şekilde bölmeye çalışıcaklar İdda ediyorum.. Kanmayalım !!!!

aHH Medyaa Ah !!!

Bu Dünyanın Birde Ahireti var !!!!

artiss10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dik duruşmuş, pehhhh!...

bak haşmet baba ne diyor:

Haşmet Babaoğlu ?! Aklın yerinde heralde,her konuşanı delil varsaydık,amatör kümede olurdunuz .

Bakınız : Ahmet Çakar

''Galatasaray M.united maçını hakemini kumarhaneden aldığı paralarla satın almıştır ''
Ben temizim diyenden daha temiziz,açık ve net.Yaptığınız tek şey nefret kusmak.Çarpıtmak,sürecin başından beri böyle.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Mutlu ayrıldığına göre herşey yollarında.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Uefa yada Fifa neye göre ceza verecek,mahkeme kurulduda hüküm verildide bizimmi haberimiz yok.
Bekleyelim Mahkemede herşey ortaya çıkacak,ona göre konuşulur bütün bu konuştuklarınız.
Mişlerle muşlarla bu işler halledilmez.
Ama medya işte rayting uğruna Tüm Ülke futbolunu tehlikeye atacak haberler yapıyor.
Kendini Avukat,hakim savcı görenlerde boş boş klavyeden atıyor işte.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Haşmet Babaoğlu ?! Aklın yerinde heralde,her konuşanı delil varsaydık,amatör kümede olurdunuz .

Bakınız : Ahmet Çakar

''Galatasaray M.united maçını hakemini kumarhaneden aldığı paralarla satın almıştır ''
Ben temizim diyenden daha temiziz,açık ve net.Yaptığınız tek şey nefret kusmak.Çarpıtmak,sürecin başından beri böyle.
sen anlaşılan medyayı da takiip etmiyorsun ya da sadece fenerli medyayı takip ediyorsun.

haşmet babaoğlu yıllar yılı aklı başında yazıları, yorumları ile medyada yer edinmiştir. fanatiklikten uzak, aklı başında yorumlar... bu adam bile çileden çıkıp bunları söyleyebiliyor. ve sen bu adamı sırf işine gelmeyen şeyler söyledi diye ahmet çakar ile aynı kefeye koyuyorsun. pes!..

artiss10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sen anlaşılan medyayı da takiip etmiyorsun ya da sadece fenerli medyayı takip ediyorsun.

haşmet babaoğlu yıllar yılı aklı başında yazıları, yorumları ile medyada yer edinmiştir. fanatiklikten uzak, aklı başında yorumlar... bu adam bile çileden çıkıp bunları söyleyebiliyor. ve sen bu adamı sırf işine gelmeyen şeyler söyledi diye ahmet çakar ile aynı kefeye koyuyorsun. pes!..

Sizin tek derdiniz,Fenerbahçe aleyhine bir şey konuşulsun da cımbızla alınsın,kaldı ki sizler sayesinde yargının ve adaletin basından verildiğini de öğrenmiş oldu.Savunmalar istendi,tek puan dahi silinmesini istemiyoruz diyoruz.Düşelim diyoruz,daha önce de dedik.En büyük duruşu gösterdik,öyle kupayı iyi niyetten iade ettiklere,geçmişte teşvik suç değildilere sığınmıyoruz.Açık ve net,herkes arka bahçesinden çöpleri döksün kabul mü ?