UEFA Kupası'nda tur gecesi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan maxxdump
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maxxdump

Dekan
Katılım
2 Nisan 2008
Mesajlar
6,377
Reaksiyon puanı
6
Puanları
218
Yaş
40
Konum
Kıbrıs
UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Beşiktaş bugün Metalist Kharkiv'e konuk olurken, Galatasaray, İsviçre'nin Bellinzona takımını İstanbul'da ağırlayacak. Kayserispor ise, Paris Saint-Germain'i deplasmanda yenerek tur atlamaya çalışacak. Beşiktaş ile Galatasaray saat 20.00'de, Kayserispor ise saat 22.00'de sahaya çıkacak.



Şampiyonlar Ligi maçlarının ardından gözler UEFA Kupası'na çevrildi. 30 Eylül Salı günü oynanan iki karşılaşmayla başlayan UEFA Kupası 1. tur rövanş maçlarına bugün oynanacak 38 karşılaşmayla devam edilecek.

Türkiye'yi UEFA Kupası'nda temsil eden Galatasaray, Beşiktaş ve Kayserispor ise, rakiplerini saf dışı bırakarak gruplara kalabilmek için ter dökecek.

BEŞİKTAŞ UKRAYNA DEPLASMANINDA

Sahasında oynadığı ilk maçı 1-0 kazanarak avantajlı bir skor elde eden Beşiktaş, bugün deplasmanda Ukrayna'nın Metalist Kharkiv ekibiyle karşılaşacak.

Metalist Stadı'nda TSİ 20.00'de başlayacak maçı Polonyalı hakem Jacek Granat yönetecek ve karşılaşma Show TV'den canlı yayınlanacak.

Siyah-beyazlılarda sakatlıkları bulunmasına rağmen Ukrayna'ya götürülen Sivok'un durumunun netleşmediği ifade edilirken, kaleci Rüştü'nün sıkıntısının devam ettiği, sakatlıktan yeni kurtulan Serdar Özkan'ın durumunun da daha sonra belli olacağı belirtildi. Ayrıca, son antrenmanda sakatlanan Gökhan Zan'ın da bu maçta forma giyip giymeyeceği maç saatinde belli olacak.

MUHTEMEL 11

Beşiktaş'ın bugünkü maça Hakan, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Zapotocny, Seriç, Holosko, Uğur, Cisse, Tello, Delgado, Bobo 11'iyle çıkması bekleniyor.

Siyah-beyazlı takım, karşılaşmanın ardından 3 Ekim Cuma günü İstanbul'a dönecek.

Ukrayna ekibinin ise, Beşiktaş karşısına Goryanov, Maydana, Papa Gueye, Obradovic, Gonzarçik, Valayev, Edmar, Sulusar, Trisovic, Devic ve Jackson muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor.


GALATASARAY BELLINZONA'YI AĞIRLIYOR

Deplasmanda oynadığı ilk maçı 4-3 kazanarak tur kapısını aralayan Galatasaray, bugün Ali Sami Yen Stadı'nda İsviçre'nin Bellinzona ekibini ağırlayacak.

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonu'ndan Aleksei Nikolaev yönetecek. Maç, D-Smart - 41. Kanal'ndan canlı yayınlanacak.

MEHMET TOPAL KADRODA

Deplasmanda yapılan ilk maçı 4-3 kazanan Galatasaray'da takımla birlikte antrenmanlara çıkmaya başlayan Mehmet Topal'ın Bellinzona karşısında takımdaki yerini alacağı belirtilirken, Sabri, Kewell ve Nonda'nın durumunun henüz netlik kazanmadığı dile getirildi. Sakatlığı devam eden Hasan Şaş'ın ise forma giyemeyeceği açıklandı.


KAYSERİSPOR SÜRPRİZ PEŞİNDE

Kayseri'de Paris Saint-Germain ile oynadığı maçta sahadan 2-1 mağlup ayrılmaktan kurtulamayan Kayserispor, güçlü rakibini Paris'te mağlup ederek tur vizesi almanın planlarını yapıyor.

Rövanş maçında Paris Saint-Germain ile Kayserispor bugün Paris'in Parc des Princes Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Jonas Eriksson'un yöneteceği karşılaşma TSİ 22.00'de başlayacak.




kaynak:http://www.ntvspor.net/Pages/28286.ASP
 

SeRCaN

Asistan
Katılım
14 Mart 2006
Mesajlar
422
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Beşiktaştan çok korkuyorum hepsi turu geçeriz havasındalar inş. ofansı düşünerek başlarlar ve gol bulurlar yoksa işimiz zor :/

Gs zaten geçti kayseri de mucizelere kaldı ;)
 

gmduncanidaho

Öğrenci
Katılım
29 Haziran 2008
Mesajlar
34
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Ben GS'den korkuyorum asıl.. Tromso'yu unutmamak lazım.
 

anamur

Asistan
Katılım
27 Haziran 2008
Mesajlar
357
Reaksiyon puanı
3
Puanları
18
bunlar bosuna korkular 2 takımda turu gecer,benim korkum ise avrupa maclarında tecrübesiz olan kayseri takımı(fark yemesin ne halt ederse edsin)
 

doesluck

Profesör
Katılım
11 Haziran 2008
Mesajlar
1,196
Reaksiyon puanı
1
Puanları
218
cimbom tamam kartal aman kayseri duman..:D
 

pesimist

Rektör
Emektar
Katılım
30 Eylül 2005
Mesajlar
18,668
Reaksiyon puanı
2,162
Puanları
3,358
Yaş
41
Konum
Eskişehir
Nolcak bu gökhan zan'ın hali. Adam hep sakat hep sakat.
 
Üst