Udemy Kurs Önerisi

isimsizsiniz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar udemy kurs önerisi verebilirmisiniz? Şuana kadar Photoshop CC, Premiere Pro CC, Etik hackerlik kurslarını aldım. Bunun gibi bildiğiniz sağlam kurslar varsa önerebilirmisiniz. Aslında amacım Netflix'i bedavaya getirmek. Bir kez denedim oldu fakat şimdi kurs bulamıyorum. Hem bana bir şeyler katsın hemde netflix'i bedavaya getireyim istiyorum.

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Arkadaşlar udemy kurs önerisi verebilirmisiniz? Şuana kadar Photoshop CC, Premiere Pro CC, Etik hackerlik kurslarını aldım. Bunun gibi bildiğiniz sağlam kurslar varsa önerebilirmisiniz. Aslında amacım Netflix'i bedavaya getirmek. Bir kez denedim oldu fakat şimdi kurs bulamıyorum. Hem bana bir şeyler katsın hemde netflix'i bedavaya getireyim istiyorum.
"Netflix'i bedavaya getirmek" bir bakıma hırsızlık yapmak oluyor. O yüzden bununla ilgili bir kurs öneremem ama kendinize bir şeyler katmak için bu kursa bakabilirsiniz. (Eğer ilgileniyorsanız)

Batuhan Sertol

Asistan
Reaksiyon puanı
489
Selamlar isimsizsiniz,

Udemy üzerinden ilgili olduğunuz konulara eğitim almanız en mantıklısı olacaktır, yazılım türleri ve programlama adına eğitimler alabilirsiniz.

Netflix'i bedavaya getirmek yasal olarak doğru bir davranış değildir tespit edildiğinde cezai işleme maruz kalabilirsiniz. Ayrıca Netflix'i ücretsiz kullanabilmek adına Etik Hackerlık alsanız bile Sosyal Mühendisliğe ihtiyacınız olacaktır. Ne kadar başkalarının hesabını kullansanız da platformu ücretsiz kullanma bulunmuyor. Bir açık veya hata sayesinde.. Sadece başka kullanıcılara ait hesaplarına erişip o hesapları kullanıyorsunuz bunu yapmanız Netflix tarafından veya kullanıcı tarafından tespit edilirse sizin adınıza iyi şeyler olmayabilir. Ayrıca hesap ayarlarından çok kolay bir şekilde bağlandığınız lokasyon ve adresiniz görünüyor. Kısacası Netflix'e ayda 15.99 TL vermemek için bu işe girmek büyük risk tavsiye etmiyorum. Bazı bankacılık uygulamalarını kullanarak Netflix aldığınız taktirde yarısını iade ediyor bu tür yasal sistemleri tavsiye ederim.

Teşekkürler, İyi Forumlar