Yardım Ucuza Steam Hesapları Alınır mı?

krastfrey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba herkese iyi akşamlar, oynamak istediğim iki oyun vardı. Kingdom Come: Deliverance 2 ve The Last of Us Part 1 ancak malum fiyatlar ortada bu iki oyuna yüksek miktarda para veremedim. Bu birkaç gün içinde Kingdom Come: Deliverance 2 oyununu İtemsatış üzerinden bu satıcıdan Kingdom Come: Deliverance 2 Gold Edition | İtemsatış

The Last of Us Part 1 de Steam Oyun Satın Al bu siteden aldım. Şu anlık sadece giriş yaptım.

Aklıma şöyle bir şey takıldı. Bu ürünlerin fiyatları ucuz, hesap gitse bile benim için sorun değil. Ancak herhangi bir sorun yaratır mı diye merak ediyorum?

Çevrimdışı modda kullandırıyorlar.

Dava, tazminat gibi bir sorun çıkar mı yardımcı olabilir misiniz?

İsimleri çalıntı hesaplar gibi değil de direkt o sitenin veya satıcının ismi olarak veriliyor herhangi bir sorun yaşanır mı yardımcı olursanız sevinirim.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,756
Dava veya tazmina gibi bir sorun çıkmaz. Bu hesapların çalıntı mı, yoksa gerçek mi olduğunu bilmeniz mümkün değildir. Çevrimdışı oynamanızı istemeleri tamamen kendilerini garani altına almak istemeleridir. Oyunun çevrimiçi kısmından dolayı, siz hile filan kullanırsınız diye ban yemek istemiyorlar. O yüzden en başından uyarıyorlar.

telliahmet036

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
davalık bir durum olmaz, sadece oyunu oynayan herkes çevrimdışı oynatmasının sebebi aynı hesabı daha fazla kişiye sattıklarından. öbür türlü sürekli birilerini hesaptan atar.

krastfrey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
davalık bir durum olmaz, sadece oyunu oynayan herkes çevrimdışı oynatmasının sebebi aynı hesabı daha fazla kişiye sattıklarından. öbür türlü sürekli birilerini hesaptan atar.
Teşekkür ederim cevabınız için rahatladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dava veya tazmina gibi bir sorun çıkmaz. Bu hesapların çalıntı mı, yoksa gerçek mi olduğunu bilmeniz mümkün değildir. Çevrimdışı oynamanızı istemeleri tamamen kendilerini garani altına almak istemeleridir. Oyunun çevrimiçi kısmından dolayı, siz hile filan kullanırsınız diye ban yemek istemiyorlar. O yüzden en başından uyarıyorlar.
İtemsatıs dan aldığım satıcının hesabını guard ile etkinleştirdiğim site bu Sentinus Store
oyuns.com dan aldığım hesabı guard ile etkinleştirdiğim site de bu Hesap Yap

Oyuns.com kendi ismi ile verdi ama,itemsatisdaki yabancı bir isim ile verdi