Ucuz ve kullanışlı bir telefon

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bizim valideye alacağım. Karışık telefonlardan falan anlayamaz basit olması lazım sadece telefon aç kapa olayı. İkinci el almaya karşıyım sıfır ve kullanışlı birşeyler arıyorum Nokia

Önceden bunu kullanıyordu kırıldı :) 6500

nokia6500classicalmadan.jpg

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bizim valideye alacağım. Karışık telefonlardan falan anlayamaz basit olması lazım sadece telefon aç kapa olayı. İkinci el almaya karşıyım sıfır ve kullanışlı birşeyler arıyorum Nokia

Önceden bunu kullanıyordu kırıldı :) 6500

nokia6500classicalmadan.jpg

Asha serisinden düşün bende valideye onlardan almistim asha 301 iyidir misal

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Asha serisinden düşün bende valideye onlardan almistim asha 301 iyidir misal

Aslında tam olarak Asha nasıldır diye sormak istiyordum , C2-01 ile ASHA arasında kaldıydım. Başka da pek fazla model yok basit olarak Nokia da.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3GS al bence temiz bulabilirsen. En kolay kullanıma sahip telefon. iphone 4' de güzel ama hem yavaş hem de biraz tuzlu.

Lumia 520'de olabilir, bekleyebilirse çok yakında 525 çıkacak o daha güzel olur ama pek bir şey fakedeceği de yok aslında :D

Bence Asha'lar; iphone'lara ve Lumia'lara göre kullanması daha zor telefonlar. Çünkü hem telefon yavaş ve zamanında tepki alamayınca takıldı mı acaba diyorsun, hem de alışması zor özel parmak jestleri var.

_prof_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işletim sistemi nasıl olacak symbian android ios yani hangisine alışık validen

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
symbiandan başka kullanamaz :) asha 301 aldım alışma sürecinde henüz biraz zorlayacak onu bu telefon anladığım kadarıyla , bence son derece basit ama gel gelelim ona anlat..

_prof_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki hayırlı olsun güle güle kullansın validen :)

WienWarrior

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hayırlı olsun :) 5130 xpress music kullanışı baya rahat bir telefon benim babamda rahat kullanıyorsa zaten senin valide de rahat kullanır :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Param yok ama telefona ihtiyacım var ucuz kullanıslı bır telfon istıyorum sizce ne alabilirimmm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nokia x ekonomik ve kullanışlı bir telefon bence bak 400 tl