No video input diyor ses geliyor ama ekran siyah. Bazı oyunları açıyor çevirici ile alakası varmıdırMonitör çalışıyormu? Çalışıyorsa sorun monitörde değil gardaş
Zotac 1650 süper Ryzen 1600 12 mm AMD 450bm var Corsair 8 GM ram var . Aynı şekilde hdmi kablosu alıp televizyona bağladım GTA v açıyor Tv'de ama monitörde no video input diyorSistemin nedir? Ekran kartı driveri oyunla mı çakışıyor ney?
Çözünürlük hatası var sanırım. Çevirici çözünürlüğü dönüştüremiyor.Zotac 1650 süper Ryzen 1600 12 mm AMD 450bm var Corsair 8 GM ram var . Aynı şekilde hdmi kablosu alıp televizyona bağladım GTA v açıyor Tv'de ama monitörde no video input diyor
Monitör tavsiyeniz nedirÇözünürlük hatası var sanırım. Çevirici çözünürlüğü dönüştüremiyor.
Bende hdmi to vga çevirici ile kullanıyorum. Bazı oyunlarda çözünürlüğü zor tutturuyorum hata felan veriyor.
Fallout 4 te baya zorlandım çözünürlük ayarı yapana kadar.
Valla monitör derken ne alırsan al ama hdmi destekli monitör al bütçene uygun hani.Monitör tavsiyeniz nedir
DP vga çevirici alsam ise yarar mı dark hdmi çevirici aldım ara sıra görüntü gidip geliyor?