Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
100-150 tl arası oyun oynarken, müzik dinlerken beni üzmeyecek ve uzun süre kullanabileceğim bir kulaklık önerirmisiniz.Bir tane kablolu bir tane kablosuz önerirseniz iyi olur.
100-150 tl arası oyun oynarken, müzik dinlerken beni üzmeyecek ve uzun süre kullanabileceğim bir kulaklık önerirmisiniz.Bir tane kablolu bir tane kablosuz önerirseniz iyi olur.
Kablosuz Qcy T5.
Kablolu soruyorsanız şuana kadar hep m.original kullandım ama 10 tl mi ne fiyatı. Onun dışında beats ep var ama 500'e yakındı o da. Bütçenize uygun kablolu kulaklık test etmediğimden yardım edemeyeceğim.
T G Profesyonel Oyuncu Kulaklığı Gaming Kulaklık Siyah Renkli Led Pc/ps4/xbox Uyumlu K11 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Kablolu olarak kulak içi jbl c100sl tavsiye ederim kullanıyorum ve memnunum, kablosuz olarak Xiaomi earbuds s bakabilirsiniz çevremde bir kaç kişi kullanıyor memnunlar.