Ucuz güzel telefonlar

Aslanfırtına

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar malumunuz üzeri amiral gemisi markaların telefon fiyatları 6,7 bin civarında bu makalede uygun fiyata alabileceğiniz en iyi 4 telefonu göreceksiniz.

1.
Lenovo P2: Pil ömrü için en iyisi
Fiyatı: 1.300-1400 TL
CCOK9Q.jpg

Lenovo'nun P2 modeli, incelemelerde hızla beğeni topladı. Sebep? Bugüne kadar test ettiğimiz herhangi bir akıllı telefonun en iyi pil ömrüne sahip. Tek bir şarjla neredeyse 30 saat süren bir batarya ömrüne sahip. Lenovo P2, uzun ömürlü oyunun adıysa almak için en uygun bütçeli akıllı telefon.
Piyasadaki en uzun batarya ömrüne sahip akıllı telefonu almak uygun bir fiyata sahip. Sadece pil ömrüyle ilgili değil: Lenovo P2'nin ekranı, performansı ve genel yapım kalitesi hepsi birinci sınıf. Tek sorun mu? Neden, Lenovo P2'nin saltanatı kısa ömürlü ve artık üretilmiyor. Bununla birlikte, üçüncü taraf satıcıların sundukları hafif şişirilmiş fiyatlara rağmen, bu hala iyi bir seçimdir.
Anahtar özellikler - İşlemci: Sekiz Çekirdekli 2.0GHz Snapdragon 625; Ekran: 5.5inç 1,920 x 1,080 çözünürlük; Depolama: 32GB; Fotoğraf Makinesi: 13 megapiksel; İşletim sistemi: Android 6.0.1; Ağırlık: 177g

2.
Vodafone Smart V8: Uygun fiyatta mükemmel tasarım
Fiyatı: 900-1100 TL
54xggm.jpg

Sadece bu fiyat için, iyi bir arka kamera, arkaya monte edilmiş parmak izi okuyucu, parlak ekran ve mükemmel bir yapı kalitesi ile harika bir fiyat-performans alternatifi telefon. Performans için en iyisi olmayabilir ancak bu fiyata çok fazlasını bekleyemezsiniz - ancak bütçeniz bu kadar uzağa gidemediğinde Moto G6'ya güçlü ve mükemmel bir alternatif olduğunu söyleyebiliriz.
Sadece bu değil, aynı zamanda bu fiyat aralığında özellikle yaygın olmayan bir Full HD ekrana sahip.
Önemli özellikler - İşlemci: Sekiz Çekirdekli 1.4 GHz Snapdragon 435; Ekran: 5.5inç 1,920 x 1,080 çözünürlük; Depolama: 32GB; Kamera: 16 megapiksel; İşletim sistemi: Android 7.1.1; Ağırlık: 166g

3.
Xiaomi Redmi Note 4X: Mükemmel bir seçim
Fiyatı: 1.100-1.300 TL
2dujAo.jpg

Xiaomi'yi mutlaka duymuşsunuzdur. Redmi Note 4X, bulabileceğiniz mükemmel bir seçim.
Önemli özellikler - İşlemci: Sekiz Çekirdekli 2.0GHz Snapdragon 625; Ekran: 5.5inç 1,920 x 1,080 çözünürlük; Depolama: 4GB; Kamera: 13-megapiksel; İşletim sistemi: Android 7.0; Ağırlık: 165g

4.
Vodafone Smart N8: Kompakt özellikler
Fiyatı: 1.000 TL
cVIQEo.jpg

Ne düşündüğünü biliyorum: başka bir Vodafone akıllı telefon. Evet, Smart N8'in burada yer aldığını görmek hiç de şaşırtıcı değil: geçen yılki etkileyici Smart Prime 7'ye göre büyük bir gelişme. Çok daha iyi bir kamera ve bir parmak izi okuyucu ile.
Sadece düşük fiyat için, beklediğiniz tüm amiral gemisi özellikleri yanı sıra kutunun dışında Android 7 Nougat çalıştıran bir cep telefonu olsun. Pil ömrü biraz kısa ama bu fiyata bir telefon için yeterli performansa sahip.
Önemli özellikler - İşlemci: Dört çekirdekli 1.3GHz MediaTek MT6737; Ekran: 5inç 1,280 x 720 çözünürlük; Depolama: 16GB; Kamera: 13 megapiksel; İşletim sistemi: Android 7.0; Ağırlık: 151g