Uçuşan Üyeler İçin

Sizce Uçan Üyeler İçin Özel Bir Avatar olsunmu?

• Kullanılan toplam oy
    243
  • Anket şu zamanda kapanacak: .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Sanırım benım kadar ceza alan yoktur =]

cezat.jpg

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Aslında avatar yerine rütbede atanabilir :)

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
izninizle bir soru sormak istiyorum. size bu ceza ve uyarıları veren en çok hangi moderatör dür desem, ne dersiniz?

Onursevim & by efsane..

son aldıgım ceza ise son derece trajıkomık yanı efsane denılen kısının verdıgı ceza bırakın uyarmayı dırekt kırmızı kart vermıs =)

onur sevım denılen kısı agresıf ozellıkle spor bolumunde ahkam keser gıbı konuları kıtlıyor ceza verıyor...

sanırım bunların kı '' Ego '' tatmını olsa gerek..

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Onursevim & by efsane..

son aldıgım ceza ise son derece trajıkomık yanı efsane denılen kısının verdıgı ceza bırakın uyarmayı dırekt kırmızı kart vermıs =)

onur sevım denılen kısı agresıf ozellıkle spor bolumunde ahkam keser gıbı konuları kıtlıyor ceza verıyor...

Mod olan kendini kral zannediyor bu forumda. Bir ceza vereceksen adam gibi konuşur sebebini düzgün bir şekilde anlatırsın. Herkes kendi kafasına göre takılıyor.

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Mod olan kendini kral zannediyor bu forumda. Bir ceza vereceksen adam gibi konuşur sebebini düzgün bir şekilde anlatırsın. Herkes kendi kafasına göre takılıyor.
Kesınlıkle...
o kadar kaptırıyorlar kı kendılerını buna sankı hersey onların elındeymıs gıbı sankı herseyı onlar yaparmıs gıbı keserım ederım ben ne dersem o tarzı hareketlerı var...

sorsan onlar hep haklılar ıslerıne gelmeyınce de banlama yolunu secıyorlar...

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Kesınlıkle...
o kadar kaptırıyorlar kı kendılerını buna sankı hersey onların elındeymıs gıbı sankı herseyı onlar yaparmıs gıbı keserım ederım ben ne dersem o tarzı hareketlerı var...

Koyduğun resimdeki ceza nedenlerini neden sildiniz?

Aldığınız cezaların hepsinin nedeni Diğer üyelere hakaret etmek, Argo kelime kullanmak bir mod bu cezayı nasıl sebebsiz yere verebilir mantıklı bi açıklaması varmı?

Eğer moderetörlerin haksızlık yaptığını düşünüyorsanki öyle belirtmişsin fikrini Link ile birlikte aldığın cezayı buraya koy Burada diğer üyeler ve moderetörler görür haksızlık ortaya çıkar.

Genellikle aldığınız çoğu ceza Spor bölümünde hakaretten alıyorsunuz ve akıllanmıyorsunuz çünki aynı cezayı 5 6 defa peş peşe almışsınız bir mod 5 6 defa haksız yeremi ceza verdi şimdi size?

Her Forum'un kuralı vardır burayı taraftar forumuna çevirmene izin vermiyeceğiz Herşey bizim elimizde Değil sadece kurallar ve cezalar bizim elimizde gördüğün gibi onlarıda uymayan yani sizin gibilere veriyoruz Boşuna laf kalabalığı yapmaya gerek yok aldığın cezaları Link'i ile buraya koy göster nerede ne almışsın haksız yeremi haklı yeremi?

Ve aynı şeyler siz değerli üyemiz içinde geçerli sizde 4 kere ceza almışsınız dördüde Argo kelime kullanmak diğer üyelere hakaret etmek gibi belirli sebeblerden aldığınız ceza ne kadar onur kırıcı aslında argo kelime kullanmak bunun haksız yönü olabilirmi?

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Kesınlıkle...

Moderatörler hakkında bir şikayetiniz varsa süper mod. veya ilgili mod.larla ö.m yolu ile veya mod.ların kendi bölümlerindeki şikayet konularına yazalım , bu kadar yer varken buraya yazıp da konuyu dağıtmanın anlamı olmadığını düşünüyorum.

Proof.Web

Doçent
Reaksiyon puanı
21
Bende Kart Yedim ama chimera ve Tazzy Güzel Bir dilde söylediler ama Sanırım bu Kartlar uyarı amacıyla veriliyor.

sdnxx

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Onursevim & by efsane..

aynen kardeş.. iş tamamen egoya dönüşmüş.

belkide modlar arasında yarışta yapılıyordur. :P kim en çok cezayı verdi diye ... :P :D bu yarışmayı kazanan arkadaş bir hafta boyunca Troy la yatak ... öhöm , öhö neyse devamını merak edenler ..buradan devam etsinler. ( şaka bir yana )

banada spybot arkadaş musallat oldu. maşallah arkadaşın her bölüme yetkisi varmış ( yöneticiler tablosunda yazmasada ) kim hangi bölümde bir şey yapsa ceza kesiyor.

ama tuhaf bir durum var. ceza verdiği mesajı silemiyor. :D bu yöneticilik mi, yoksa zaaf mı? orasına cevap bulamadım.

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Koyduğun resimdeki ceza nedenlerini neden sildiniz?

Aldığınız cezaların hepsinin nedeni Diğer üyelere hakaret etmek, Argo kelime kullanmak bir mod bu cezayı nasıl sebebsiz yere verebilir mantıklı bi açıklaması varmı?

Eğer moderetörlerin haksızlık yaptığını düşünüyorsanki öyle belirtmişsin fikrini Link ile birlikte aldığın cezayı buraya koy Burada diğer üyeler ve moderetörler görür haksızlık ortaya çıkar.

Genellikle aldığınız çoğu ceza Spor bölümünde hakaretten alıyorsunuz ve akıllanmıyorsunuz çünki aynı cezayı 5 6 defa peş peşe almışsınız bir mod 5 6 defa haksız yeremi ceza verdi şimdi size?

Her Forum'un kuralı vardır burayı taraftar forumuna çevirmene izin vermiyeceğiz Herşey bizim elimizde Değil sadece kurallar ve cezalar bizim elimizde gördüğün gibi onlarıda uymayan yani sizin gibilere veriyoruz Boşuna laf kalabalığı yapmaya gerek yok aldığın cezaları Link'i ile buraya koy göster nerede ne almışsın haksız yeremi haklı yeremi?

1. By efsane denılen kısının verdıgı ceza kesınlıkle yersız hangı forumda olursan ol kımse o konuda o sekılde ceza vermez bırak uyarmayı hemen cezayı verıyor... kafasına gore bırseyler yapmaya calısıyor!

2.hakaret derken kufurmu etmısım ? asagılamısım mı ? ne yapmısım ?
karsımdakı kısıye gore yanıt vermısım
- her forumda olabılecek kullanabılecek kelımeler burada her nedense farklı algalınıyor gecınız bunları...

onur sevım denılen kısı kafasına gore estırıyor ortalıklar da neymıs kahve agzıymıs bana o zaman sızlı bızlı konusalım cıddı olalım samımıyetlık olmasın ??
karsımdakı kısıye nasıl cevap verecegımı nasıl konusacagımı ben bılıyorum rahat olun sız !
bu saatten sonra kımseden ogrenecek halım yok..

,
bosversenıze bunlarıı

herseyı ısınıze geldıgı gıbı algılıyorsunuz..

genelleme yapmıyım ama kendını bılmez bır kac mod var orası ayrı...

haksız yere ceza verılıyorsa her turlu tepkımı koyarım..

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Ya bırakın Allah aşkına, bir başlıkta sorulan soruya cevap verdim diye alakasız ileti göndermekten ceza yemiş adamım ben. Hala zeytinyağı gibi üste çıkıyorsunuz. Bana verilen cezaların ikisi haklıydı ki onlara zaten bir şey demedim. Diğerleri tamamen modların kendilerini bir şey sanmalarından kaynaklı. Banlarsanız da banlayın umrumda değil, ben doğru bildiğimi söylerim. Bakın bu mesajda huzur bozucu kategorisine girer sanırım, fırsatı kaçırmayın bence.

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Ya bırakın Allah aşkına, bir başlıkta sorulan soruya cevap verdim diye alakasız ileti göndermekten ceza yemiş adamım ben. Hala zeytinyağı gibi üste çıkıyorsunuz. Bana verilen cezaların ikisi haklıydı ki onlara zaten bir şey demedim. Diğerleri tamamen modların kendilerini bir şey sanmalarından kaynaklı. Banlarsanız da banlayın umrumda değil, ben doğru bildiğimi söylerim. Bakın bu mesajda huzur bozucu kategorisine girer sanırım, fırsatı kaçırmayın bence.
Konu hakkında süper mod.lara özel mesaj yoluyla ulaşırsanız şikayetçi olduğunuz arkadaşlar hakkında işlem yapılacaktır, kimse kafasına göre hareket etmiyor, edemez.

Lütfen konuya dönelim.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237

şimdi nerede ceza almışta, bu kadar isyan ediyor diye baktımda, onlarca kez alakasız mesaj yazmayın diye uyarı yazılmış bir konudan ceza almışsınız.

hepsini geçtim sizinle beraber ceza alan 2 kişi daha var, onlar hiç itiraz etmezken, siz defalarca itiraz etmiş, cevap verilmesine rağmen hala devam ediyorsunuz. :)

kolay gelsin size...

ramboberk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
arkadaşlar sakin ve sükut içerisinde yorumlarımızı yazalım

ban yemek iyi bişi değil ben çok iyi biliyorum

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Oldu olacak Redbull resmi koyalım. :D

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
1. By efsane denılen kısının verdıgı ceza kesınlıkle yersız hangı forumda olursan ol kımse o konuda o sekılde ceza vermez bırak uyarmayı hemen cezayı verıyor... kafasına gore bırseyler yapmaya calısıyor!

- her forumda olabılecek kullanabılecek kelımeler burada her nedense farklı algalınıyor gecınız bunları...

onur sevım denılen kısı kafasına gore estırıyor ortalıklar da neymıs kahve agzıymıs bana o zaman sızlı bızlı konusalım cıddı olalım samımıyetlık olmasın ??
karsımdakı kısıye nasıl cevap verecegımı nasıl konusacagımı ben bılıyorum rahat olun sız !

,
bosversenıze bunlarıı

Sen mi nerede nasıl konuşacağını biliyosun. Konuşmasını bilen biri böyle oluyosa bilmeyenler nasıl olur merak ettim .
Evet bu sitenin kuralları var o kurallara göre konuşacaksın.Yapmak konuşmak zorundasın.Kurallar böyle herkes için böyle bizim içinde
Yine aynını yap yine ceza alırsın
Yaptığımız şeylerle ilgili sıkıntın varsa S.modlara sikayette bulanabilirsin

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
2gwt73c.png

Benim aklıma gelenler bunlar. Avatar olarak kullanılabilir :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135

,
bosversenıze bunlarıı

ByEfsane denen kişi Kafasına göre ceza vermiyor kusura bakma lütfen.Orada tartışmaya yol açabilecek bir konu ve Fenerbahçe'ye hakaret vardı.Biz hakarete izin vermiyoruz maalesef.Üyelerimiz aldıkları cezalardan ötürü şikayetçi iseler süper moderatörlerimize iletebilirler.Eğer haklı bulunur iseler cezaları kaldırılıyor.Buna sdnxx örnektir.Kendisinden sorabilirsiniz:)

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Şöyle janjanlı bir şey olsun

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Gündeme geLmesinin sebebi bir üstünüzde ki üyenin konuyu hortLatması :P

Yoksa 2 sene geçmiş kimsenin şeyinde değiLmiş yani :D

TheJoker

Doçent
Reaksiyon puanı
3
itiraf etmek istiyorumki uçuşan üyeler'de dolaşırken benzer konular kısmında bunu gördüm. Anketteki oyumu verdim geçtim :D Tarihine dikkat etmemiştim :D

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Ouuv ouuv konuyu kapatmamışız demek ki.. Ayrı bir avatar kullanılmayacağına karar kılınmıştı arkadaşlar.

Kilit !..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...