Sanırım benım kadar ceza alan yoktur =]
izninizle bir soru sormak istiyorum. size bu ceza ve uyarıları veren en çok hangi moderatör dür desem, ne dersiniz?
Mod olan kendini kral zannediyor bu forumda. Bir ceza vereceksen adam gibi konuşur sebebini düzgün bir şekilde anlatırsın. Herkes kendi kafasına göre takılıyor.Onursevim & by efsane..
son aldıgım ceza ise son derece trajıkomık yanı efsane denılen kısının verdıgı ceza bırakın uyarmayı dırekt kırmızı kart vermıs =)
onur sevım denılen kısı agresıf ozellıkle spor bolumunde ahkam keser gıbı konuları kıtlıyor ceza verıyor...
sanırım bunların kı '' Ego '' tatmını olsa gerek..
Kesınlıkle...Mod olan kendini kral zannediyor bu forumda. Bir ceza vereceksen adam gibi konuşur sebebini düzgün bir şekilde anlatırsın. Herkes kendi kafasına göre takılıyor.
Kesınlıkle...
o kadar kaptırıyorlar kı kendılerını buna sankı hersey onların elındeymıs gıbı sankı herseyı onlar yaparmıs gıbı keserım ederım ben ne dersem o tarzı hareketlerı var...
sorsan onlar hep haklılar ıslerıne gelmeyınce de banlama yolunu secıyorlar...
Mod olan kendini kral zannediyor bu forumda. Bir ceza vereceksen adam gibi konuşur sebebini düzgün bir şekilde anlatırsın. Herkes kendi kafasına göre takılıyor.
Moderatörler hakkında bir şikayetiniz varsa süper mod. veya ilgili mod.larla ö.m yolu ile veya mod.ların kendi bölümlerindeki şikayet konularına yazalım , bu kadar yer varken buraya yazıp da konuyu dağıtmanın anlamı olmadığını düşünüyorum.Kesınlıkle...
o kadar kaptırıyorlar kı kendılerını buna sankı hersey onların elındeymıs gıbı sankı herseyı onlar yaparmıs gıbı keserım ederım ben ne dersem o tarzı hareketlerı var...
sorsan onlar hep haklılar ıslerıne gelmeyınce de banlama yolunu secıyorlar...
Onursevim & by efsane..
son aldıgım ceza ise son derece trajıkomık yanı efsane denılen kısının verdıgı ceza bırakın uyarmayı dırekt kırmızı kart vermıs =)
onur sevım denılen kısı agresıf ozellıkle spor bolumunde ahkam keser gıbı konuları kıtlıyor ceza verıyor...
sanırım bunların kı '' Ego '' tatmını olsa gerek..
Koyduğun resimdeki ceza nedenlerini neden sildiniz?
Aldığınız cezaların hepsinin nedeni Diğer üyelere hakaret etmek, Argo kelime kullanmak bir mod bu cezayı nasıl sebebsiz yere verebilir mantıklı bi açıklaması varmı?
Eğer moderetörlerin haksızlık yaptığını düşünüyorsanki öyle belirtmişsin fikrini Link ile birlikte aldığın cezayı buraya koy Burada diğer üyeler ve moderetörler görür haksızlık ortaya çıkar.
Genellikle aldığınız çoğu ceza Spor bölümünde hakaretten alıyorsunuz ve akıllanmıyorsunuz çünki aynı cezayı 5 6 defa peş peşe almışsınız bir mod 5 6 defa haksız yeremi ceza verdi şimdi size?
Her Forum'un kuralı vardır burayı taraftar forumuna çevirmene izin vermiyeceğiz Herşey bizim elimizde Değil sadece kurallar ve cezalar bizim elimizde gördüğün gibi onlarıda uymayan yani sizin gibilere veriyoruz Boşuna laf kalabalığı yapmaya gerek yok aldığın cezaları Link'i ile buraya koy göster nerede ne almışsın haksız yeremi haklı yeremi?
Konu hakkında süper mod.lara özel mesaj yoluyla ulaşırsanız şikayetçi olduğunuz arkadaşlar hakkında işlem yapılacaktır, kimse kafasına göre hareket etmiyor, edemez.Ya bırakın Allah aşkına, bir başlıkta sorulan soruya cevap verdim diye alakasız ileti göndermekten ceza yemiş adamım ben. Hala zeytinyağı gibi üste çıkıyorsunuz. Bana verilen cezaların ikisi haklıydı ki onlara zaten bir şey demedim. Diğerleri tamamen modların kendilerini bir şey sanmalarından kaynaklı. Banlarsanız da banlayın umrumda değil, ben doğru bildiğimi söylerim. Bakın bu mesajda huzur bozucu kategorisine girer sanırım, fırsatı kaçırmayın bence.
Ya bırakın Allah aşkına, bir başlıkta sorulan soruya cevap verdim diye alakasız ileti göndermekten ceza yemiş adamım ben. Hala zeytinyağı gibi üste çıkıyorsunuz. Bana verilen cezaların ikisi haklıydı ki onlara zaten bir şey demedim. Diğerleri tamamen modların kendilerini bir şey sanmalarından kaynaklı. Banlarsanız da banlayın umrumda değil, ben doğru bildiğimi söylerim. Bakın bu mesajda huzur bozucu kategorisine girer sanırım, fırsatı kaçırmayın bence.
1. By efsane denılen kısının verdıgı ceza kesınlıkle yersız hangı forumda olursan ol kımse o konuda o sekılde ceza vermez bırak uyarmayı hemen cezayı verıyor... kafasına gore bırseyler yapmaya calısıyor!
2.hakaret derken kufurmu etmısım ? asagılamısım mı ? ne yapmısım ?
karsımdakı kısıye gore yanıt vermısım
- her forumda olabılecek kullanabılecek kelımeler burada her nedense farklı algalınıyor gecınız bunları...
onur sevım denılen kısı kafasına gore estırıyor ortalıklar da neymıs kahve agzıymıs bana o zaman sızlı bızlı konusalım cıddı olalım samımıyetlık olmasın ??
karsımdakı kısıye nasıl cevap verecegımı nasıl konusacagımı ben bılıyorum rahat olun sız !
bu saatten sonra kımseden ogrenecek halım yok..
,
bosversenıze bunlarıı
herseyı ısınıze geldıgı gıbı algılıyorsunuz..
genelleme yapmıyım ama kendını bılmez bır kac mod var orası ayrı...
haksız yere ceza verılıyorsa her turlu tepkımı koyarım..
hahahaOldu olacak Redbull resmi koyalım.![]()
1. By efsane denılen kısının verdıgı ceza kesınlıkle yersız hangı forumda olursan ol kımse o konuda o sekılde ceza vermez bırak uyarmayı hemen cezayı verıyor... kafasına gore bırseyler yapmaya calısıyor!
2.hakaret derken kufurmu etmısım ? asagılamısım mı ? ne yapmısım ?
karsımdakı kısıye gore yanıt vermısım
- her forumda olabılecek kullanabılecek kelımeler burada her nedense farklı algalınıyor gecınız bunları...
onur sevım denılen kısı kafasına gore estırıyor ortalıklar da neymıs kahve agzıymıs bana o zaman sızlı bızlı konusalım cıddı olalım samımıyetlık olmasın ??
karsımdakı kısıye nasıl cevap verecegımı nasıl konusacagımı ben bılıyorum rahat olun sız !
bu saatten sonra kımseden ogrenecek halım yok..
,
bosversenıze bunlarıı
herseyı ısınıze geldıgı gıbı algılıyorsunuz..
genelleme yapmıyım ama kendını bılmez bır kac mod var orası ayrı...
haksız yere ceza verılıyorsa her turlu tepkımı koyarım..
Bu iyiymiş ,, Bu olabilir
![]()