Ücretsiz üst Düzey Koruma

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Arkadaşlar ben şuna Eset Smart Security kullanıyorum.Nette gezen keyleri kullanıyorum.Artık ücretsiz programlara yönelmeyi düşünüyorum.

Öncelikle bir tablo vereceğim.Avira ile ilgili.Paralı ve parasız programlarının koruma düzeyi.

picture.php

Gördüğünüz gibi ücretsiz olanı diğerlerine göre iyi değil.Zaten beklenemezdi :) Şimdi bu açığı nasıl kapatabiliriz onu hesaplayalım. Ücretsiz bir spyware ve firewall programları ile bu açıkları kapatabiliriz. Benim frewall olarak comodo önerim var.spyware için bir bilgim yok. bu konuda beni bilgilendirirseniz,yönlendirirseniz sevinirim. Önereceğiniz programlar,antivrüsler sistemi kasmaması lazım.

Bu arada Security Suit hakkında bilgileniriniz nedir.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Antivirus : Microsoft Security Essentials

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Benim için internet security de önemli. Eset Smart Security iki işi birden yapıyor.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Microsoft Security Essentials(antivirüs+antispyware) ve Comodo firewallu beraber kullan keyfine bak

xcorpix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eğer ücretsiz ve tam koruma istiyorsan bence de comodo.

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Threatfire da kurabilirsin antivirüsün yanında.

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
avast! (yada avira)+outpost firewall (yada comodo)+threat fire (yada ıobit security 360 veya Superanti spyware free) yanına mutlaka combofix de kur eğer internet security istiyorsan comodo internet security :)