Ücretsiz TORENT ULTRA Davetiyesi (5 Adet)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lazzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Merhaba arkadaşlar, elimde 5 tane Torent Ultra davetiyesi var.
torent ultra.PNG

Pek kullanmıyorum bu yüzden davetiyelerin birilerinin işine yaramasını tercih ettim ve 5 tane davetiye hakkımı random olarak gerçekleştireceğim çekilişte 5 farklı kişiye (1'er adet olarak) vermeyi düşünüyorum.

Çekilişin adil olması için RANDOM.ORG - True Random Number Service üzerinden yapıp videosunu koyacağım, herkes eşit şansa sahiptir, kimsenin kimseye üstünlüğü olmayacaktır.

Katılma şartı minimum 100 mesajı olan kişiler katılabilir.(Nedeni: davetiyenin forumda aktif kullanıcılara gitmesi için)

"Davetiye istiyorum" yazmanız yeterli.

Son katılım 31.01.2017 (bugün) Saat:20:00

Yukarıdaki saatten sonraki katılımlar çekilişe dahil değildir.

Düzenleme: Mesaj sayısı 100 den az olup en az 1 yıldır üye olan kişilerde katılabilir.

Son düzenleyen moderatör:

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Torrent olayına çok yabancıyım ama klasik olarak "bende isterim dursun bir köşede illaki lazım olur" demeyeceğim tabiki :) Çekilişe katılanlara bol şans.

ladder

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Davetiye istiyorum(mesaj sayımı bilmiyorum, ama her gün buradayım :(( )

cokyurur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Cok özür dilerim ama anlamadım davetiye mantığını site şuan zaten kayıt alıyor .Davetiye gereklimi.!

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar katılım bitti, zaten 6 kişi var. Buda demek oluyor ki 1 kişi hariş katılan herkes davetiye alabilecek. Birazdan sonucu paylaşırım.
--- Gönderi Güncellendi ---
Arkadaşlar çekilişe 6 kişi katılıyor, çekilişi yaptım fakat aranızdan 1 tanesi üyelik alamadı. Çekilişle kazanan akradaşlar; @/xo/ @ladder @ahmety114 @Simsizz1905 @Halktan Biri öncelikle davetiyeniz hayırlı olsun. çekilişe 6 kişi katılmıştı ve bende de 5 davetiye vardı, 1 kişinin açıkta kalması pek hoşuma gitmedi ve puan kullanarak bir davetiye hakkı daha aldım ve @hkndmrlp42 'a da davetiye veriyorum.

Kısacası kazanan katılıma şartını sağlayan 6 arkadaşımızın hepsi davetiye kazandı. mail adresinizi ve isim soy ismi(üyelik için) özel mesajdan yollamanız yeterli. Davetiyelerinizi bu gece yollayacağım.
--- Gönderi Güncellendi ---
Cok özür dilerim ama anlamadım davetiye mantığını site şuan zaten kayıt alıyor .Davetiye gereklimi.!
Şuan yeni üyelikler 9 Euro, veya davetiye ile üye kabul ediliyor.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
@Lazzz ben katıldığımı hiç hatırlamıyorum :) ama madem ısrar ediyosun bende alayım o zaman. Şaka bir yana benim için gerekli bir şey değil ihtiyacı olana veya kendine kullanabilirsin. Teşekkürler düşünmen yeter.