Ücretsiz Tam Sürüm Strateji Oyunu: Rise and Fall

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Çıktığı dönemde beğeni toplayan Rise & Fall: Civilizations at War adlı gerçek zamanlı strateji oyununa tamamen ücretsiz sahip olmak ister misiniz?

Antik Çağ'daki en güçlü dört uygarlık; Yunanlılar, Romalılar, Mısırlılar ve Persler arasındaki kıyasıya mücadeleyi konu alan Rise & Fall, özellikle kahraman generalleri ordularıyla birlikte omuz omuza savaştırmasıyla büyük başarı yakalamıştı. 2006 yazında piyasaya sürülen gerçek zamanlı strateji oyunu, Midway tarafından ücretsiz olarak oyunculara sunuldu. 2,44 GB kurulum dosyasını hemen ücretsiz indirin, Büyük İskender'in ordularını siz yönetin.

:: Rise & Fall: Civilizations At War tam sürüm oyununu ücretsiz indirmek için tıklayın.

riseandfall.jpg

Bilgi İçin : Rise and Fall
Yazan : Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Kendi web sitesinde ben oyunun ücretsiz dağıtıldığına dair bir açıklama göremedim, sadece demo sürümü indirime sunulmuş, bulabildiyseniz kendi sitesinden indirme linki alabilirmiyiz?

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kendi web sitesinde ben oyunun ücretsiz dağıtıldığına dair bir açıklama göremedim, sadece demo sürümü indirime sunulmuş, bulabildiyseniz kendi sitesinden indirme linki alabilirmiyiz?

neden kendi sitesinden link istediğine şaşırdım yoksa işin içinde iş mi var :surprised: şu an da yönlendirildiğim siteden indirmeyi gerçekleştiriyorum da

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
neden kendi sitesinden link istediğine şaşırdım yoksa işin içinde iş mi var :surprised: şu an da yönlendirildiğim siteden indirmeyi gerçekleştiriyorum da

Yazılımları kendi sitesinden indirmek en güvenli yoldur, ayrıca böyle bir kampanya varsa neden kendi sitesinde bahsedilmediğini merak ettim.

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Yazılımları kendi sitesinden indirmek en güvenli yoldur, ayrıca böyle bir kampanya varsa neden kendi sitesinde bahsedilmediğini merak ettim.

bilgilendirme için çok teşekkür ederim arkadaşım bende vazgeçtim indirmekten :)

DogukanDogu84

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ben çok daha önceden indirmiştim.Midway in diğer oyunu "The Suffering" tanıtıldığında, gamershell de diğer oyunlarını da gördüm.Herkese tavsiye ederim.Midway in bir diğer oyunu da "Area 51".Bu da ben de var. :)

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İyide çoğu oyun firması serverları daha hızlı olan sitelerden oyunlarını piyasaya sürüyor. Mesela antivirüsler bile başka serverlardan çekiliyor.