Ücretsiz Spotify Hesabı Veriyorum

Reaksiyon puanı
5,163
Elimde bizzat kendi ailem için satın aldığım spotify aile paketi var ve bir tane fazladan premium hesap kaldı. Bu hesabı buradan bir dostla karşılıksız paylaşmak isterim. İhtiyacı olan ve tanışıklığımız forum dışınada çıkan üyelere öncelik tanıyacağım.

Lütfen sadece ihtiyacı olan benden bu hesabı istesin. Bu paylaşım belki 1 ay sürecek belkide 10 yıl. Eğer nerde beleş oraya yerleş mantığı yorumlar alırsam bu paylaşım son olur. Lütfen bu paylaşımı sanal olmayan dostlarla yapmadığıma pişman etmeyin.

Hepinize iyi forumlar dilerim.

BilgisayarUzmani

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
640
Elimde bizzat kendi ailem için satın aldığım spotify aile paketi var ve bir tane fazladan premium hesap kaldı. Bu hesabı buradan bir dostla karşılıksız paylaşmak isterim. İhtiyacı olan ve tanışıklığımız forum dışınada çıkan üyelere öncelik tanıyacağım.

Lütfen sadece ihtiyacı olan benden bu hesabı istesin. Bu paylaşım belki 1 ay sürecek belkide 10 yıl. Eğer nerde beleş oraya yerleş mantığı yorumlar alırsam bu paylaşım son olur. Lütfen bu paylaşımı sanal olmayan dostlarla yapmadığıma pişman etmeyin.

Merhaba hocam.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278

Donanımhabere bi uğra aylık3,5 tl ye gider o

Reaksiyon puanı
5,163
Donanımhabere bi uğra aylık3,5 tl ye gider o
Hocam ilk karşılaştığım 10 insana sorsam zaten 4 ü 3.5tl den bu hesabı almak ister. Açıkcası her şeyin para olduğunı düşünmüyorum. Elbette çok daha bilgili ve olgun insanların bulunduğu topluluklarda bu hesabı paylaşmak isterim ancak sonuçta buradaki pek çok kişiyi tanıyorum. Bir kişiyi aile hesabına alırken, posta kodumdan ev adresime kadar pek çok bilgimi paylaşmam gerekecek. Açıkcası buradan güvenilir biri ile bu hesabı paylaşmayı daha uygun buluyorum.

Reaksiyon puanı
5,163
Not:İhtiyacı olan bu konudan yazmak zorunda değil. Özel mesaj yolu ile bana ulaşabilir.

Ve bir diğer not daha malesef üç aşağı beş yukarı tanımadığım insanlarla adresimi paylaşmak istemiyorum. Bu konuda beni anlayışla karşılarsanız sevinirim. En azından forumda bir müddet takılmış insanlar bu hesaba istekte bulunursa sevinirim.