Ücretsiz sms ve telefon görüşmesi (mutlaka öğrenin) %100 Ucretsiz

Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ygecesefa

Öğrenci
Katılım
11 Kasım 2008
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Ücretsiz sms ve telefon görüşmesi (mutlaka öğrenin) %100 Ucretsiz


Bir süredir yayında olan bu site henüz ülkemizde pek duyulmuş değil -ki zaten ülkemizde duyulmuş olsa şu anda site çökmüş durumda olurdu-. smscity'nin sms servisi sayesinde istediğiniz hatta ücretsiz sms gönderebiliyor ve voip servisi sayesinde de istediğiniz hat ile ücretsiz telefon görüşmesi yapabiliyorsunuz. ücretsiz, hızlı ve türkçe bir site. yazının devamında sitenin diğer ilgi çekici özelliklerinden bahsedeceğim.


sms.gif




sms servisi
Sms servisi ile her gün 1adet ücretsiz sms gönderme hakkınız bulunuyor. sitenin size verdiği kredileri kullanarak daha fazla sms'te atabilirsiniz. ayrıca anonim sms özelliği sayesinde arkadaşlarınıza şakalar yapabilirsiniz. örneğin gönderen kısmına avea yazdığınız takdirde gönderdiğiniz kişinin telefonunda gönderen kişi olarak avea yazar. sms planlama özelliğiyle bir sms'i ileriki bir tarihte göndermek için kaydedebilirsiniz. Grup sms ile de birden çok kişiye aynı anda sms atabilirsiniz. ayrıca attığınız tüm smslerin iletim raporlarına sms tarihi bölümünden ulaşabilirsiniz.


adsiz-8.JPG



voip servisi
voip servisi sitenin yeni başlattığı bir uygulama. servis sadece internet explorer ile çalışıyor. servis ile avea, turkcell, vodafone, sabit hat, yabancı ülke dahil her türlü numarayı arayabilirsiniz. kendi denememde, kendi avea numaramı aradım. telefonun ekranında arayan numara olarak "bilinmeyen" yazıyordu. açtığımda ise görüşme başladı. gerçektende hoşuma giden bir uygulama. görüşme sonrasında kredimde bir azalma olmadı. ancak sitede bu servisin ücretsiz olmadığı ve sabit hatları aramanın dakikasının 3kredi, cep telefonunu aramanın dakikasının 12kredi olduğu yazıyor

earncredits.png




kredi sistemi
sitede ücretsiz özelliklerin yanında ücretli özellikleri de kullanabilmek için krediniz olması gerekiyor. siteye ilk kayıt olduğunuzda size 30kredi hediye olarak veriliyor.krediniz bittiğinde ise isterseniz paypal ile satın alabilirsiniz. ücret ödemek istemiyorsanız arkadaşlarınızı davet ederek kredi kazanabilirsiniz. her davetinizde 30kredi kazanacaksınız. ücretlendirme ise şu şekilde:

1. günde 1sms: ücretsiz
2. Standart SMS 6kredi
3. Planlanmış SMS 6kredi
4. Anonim SMS 6kredi
5. Grup SMS 6kredi
6. Reklamsız SMS 6kredi
7. Sabit hatları aramanın dakikası 3kredi
8. Cep telefonlarını aramanın dakikası 12kredi

kayıt olmak
siteye kayıt olmanız için bir cep telefonunuz olması gerekiyor. siteye üye olurken telefonunuza 5dk içinde bir onay kodu geliyor ve bunu ekrana girdiğinizde üyeliğiniz başlıyor. sitedeki hiçbir işlem esnasında kontörünüz gitmiyor. bu servis daha önce bildirgeçte tanıtılmış ancak, voip ve diğer özelliklerinden bashedilmemiş. bu yüzden de türk kullanıcıları tarafından pek tanınmamış. artık servisi tanıyorsunuz. iyi kullanımlar...



İŞTE SİZE LİNK :

Kod:
http://smscity.com/?rid=1742419
 

buraqq

Müdavim
Katılım
13 Mart 2008
Mesajlar
1,548
Reaksiyon puanı
6
Puanları
38
kardeşim forumda yüzlerce kez verildi... üye olsam bile senin referansınla olmam... araşır biraz canım...
 

loveslave

Öğrenci
Katılım
19 Şubat 2008
Mesajlar
54
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
ya bana çok güvenli gelmiyor buralar 1 sms az deilmi bide :( :wassat:
 

winstoncash

Müdavim
Katılım
18 Ağustos 2008
Mesajlar
1,201
Reaksiyon puanı
18
Puanları
0
Uff bunlar cidden sıkıyor bir noktadan sonra.Forum kurallarını şöyle 72 punto anasayfaya yazmak gerekiyor heralde.Başka türlü okumuyor kimse.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst