Ücretsiz Photoshop Geliyor

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Adobe CEO'su Bruce Chizen 6 ay önce Photoshop'ın ücretsiz bir sürümünün geleceğini çıtlatmıştı. Yavaş yavaş ayrıntılar belli olmaya başladı. İnternet tarayıcıyla kullanılacak, Flash tabanlı yeni Adobe ailesi üyesinin adı şimdilik Photoshop Express (PSX) olarak anılıyor. Açıkçası değişmesini de beklemiyoruz.

psx_screenshot.jpg

Photoshop Express'in gayet basit olduğunu görüyoruz

Adobe, bu hamlenin amacını resim düzenlemeyi geniş kitlelerin erişimine sunmak olarak açıklıyor. PSX, Photoshop CS3 ya da Photoshop Elements'in bir kopyası olmaktan çok, yeni ve ayrı bir ürün olarak karşımıza çıkacak. Doğal olarak diğerlerinden daha kısıtlı özelliklere sahip olacak.

Üç Vakte Kadar

Henüz Photoshop Express'in ne zaman hazır olacağıyla ilgili bir bilgi yok. Adobe'nin açıklaması "üzerinde çalışıyoruz" şeklinde gayet kapalı. Daha ayrıntılı bilgi edindiğimizde size de aktaracağımızdan şüpheniz olmasın.

Bilgi İçin: Adobe
Yazar: Saner Apaydın
SDN - http://shiftdelete.net

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Resim düzenleme olayı şuan çok yaygın kullanılıyor ve bir çok farklı program var bunun için.
Bu amaçta bir programın daha zararı olmaz heralde, basit ara yüzü ilede kullanışlı gibi :)

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
lb.bingol dedi ki:
Çok güzel olur.
evet zaten bende böle bişi bekliyodum :P kullanıcı adımı boşa boşa "Adobe" die almadım !!!

Reaksiyon puanı
0
Neyi Komik Olabilir Biliyormusunuz ? Hem Linux Mac Ve Windows İşletim Sistemlerinde Çalışabilen Ve Ücretsiz Olan Bir Sürü Yazılım Var Ve Biraz Üstünde Çalıştıktan Sonra Çok Çabuk Adapte Oluyorsunuz.

Örnek: GİMP

gorko

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kısıtlı ama yinede idare ederim

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Bence de bu kısıtlamalarla, diğer ücretsiz yazılımlardan kötü hale gelebilir. Talha haklı. :) "Komik"

AtakaN

Doçent
Reaksiyon puanı
3
cok basıt cıdden ne tur ıslem yapıcakkı ?
ıstesede ıstemesede artık web onlıne a dogru kayıyor yakında
hızlı ınternet heryere yaygınlasınca ısletım sıstemını bıle web uzerınden kullanabılırız bolece nerden pcyı acarsak acalım kendı pcmız olur :D

google onlıne offıce ıle ms offıce farkı gbı

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Yav full fotoşopu verseler hayrına beee eninde sonunda bu yazılımlar basitleşecek neleri çıkacak bunlar çocuk oyuncağı olacak bari şimdiden verin :D