İsmimyok22
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 49
i5 10400
rtx2060
16gb ram
ücretsiz oyun önerin türü fark etmez
rtx2060
16gb ram
ücretsiz oyun önerin türü fark etmez
epic games de genelde kötü oyunlar ücretsiz oluyoEpic Games'in her hafta verdiği ücretsiz oyunları takip edebilirsiniz.
Yakalarsanız güzel oyunlarda var.epic games de genelde kötü oyunlar ücretsiz oluyo
onlar var ztn oynuyom sıktı birazValorant ve csgo
CRSED: F.O.A.D. (Bende yakında deneyeceğim)
Black Squad (Gayet güzel bir oyun p2w değil)
War Rock (Yıllar önce p2w di büyük ihtimal hala öyle, grafikler çağ dışı ama anısı olanı duygu
war rock çok eskiymiş la oyun benle yaşıtCRSED: F.O.A.D. (Bende yakında deneyeceğim)
Black Squad (Gayet güzel bir oyun p2w değil)
War Rock (Yıllar önce p2w di büyük ihtimal hala öyle, grafikler çağ dışı ama anısı olanı duygulandırır)
Black squadı beğenmezsen ibret al diye yazdım ?war rock çok eskiymiş la oyun benle yaşıt
crsed foad güzel gibiBlack squadı beğenmezsen ibret al diye yazdım ?
Metro 2033 verdıler 2 serı hemdeYakalarsanız güzel oyunlarda var.
Oo çilli bom küfürlü versiyon heee. Sende dinliyormuşsun .dhala varmı çabuk söyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
beni buna alıştıran senin o ..... enişten
Youtube kanalına bi gözat. Dünyanın en iyi oyuncusu diyebileceğim bir Türk kardeşimiz var, ama nadiren de olsa oda senin gibi baya bi küfrediyor. Kanal ismi - AS oyuncu.Unuttuğum güzel bir oyun oldu :S
War Thunder
Oyun p2w ama hiç para yatırmadan da gayet güzel zaman geçirebiliyorsun.
Beni buna alıştıran @_Zaur_ einstein ?
(Çok yer kapladığı için sildim ama oynamaya değer bir oyun.)
Ben küfür mü ediyorumYoutube kanalına bi gözat. Dünyanın en iyi oyuncusu diyebileceğim bir Türk kardeşimiz var, ama nadiren de olsa oda senin gibi baya bi küfrediyor. Kanal ismi - AS oyuncu.