Ücretsiz CD-DVD Yazma Programı InfraRecorder Video

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
CD ve DVD yazmak için Nero'ya 130 TL vermenize hiç gerek yok. InfraRecorder adlı ücretsiz yazılım, Türkçe arabirimi ile ihtiyacınız olan her şeyi yapıyor. Bu videoyu izleyin, öğrenin.

Veri yedeklemek, bilgisayarda yaptığımız temel işler arasında yer alıyor. Bu verileri yedeklemek için en çok tercih edilen medyalar arasında ise CD ve DVD'ler bulunuyor.

CD/DVD yazma denildiği zaman akla gelen ilk yazılım, yaklaşık 130 TL'lik fiyatı ile Nero olsa da alternatiflerini gördükten sonra fikrinizi mutlaka değiştireceksiniz.

InfraRecorder

infrarcorder1250451850.jpg

CD/DVD yazmakiçin kullanacağınız tüm araçlar bu pencerede.

Ücretsiz ve Türkçe arabiriminin yanı sıra marifetleri ile de göz dolduran yazılım, Nero'ya elveda demeniz için yeterli. Üstelik, sisteminizi Nero gibi altüst etmiyor.

Videoyu İzleyin, Öğrenin!

InfraRecorder'ın nasıl indirilip kurulduğundan tutun da detaylı kullanımına kadar her şeyin anlatıldığı eğitim videosunu izleyerek siz de 130 TL tasarruf edebilirsiniz e sisteminizi de yormamış olursunuz.

:: Nero mu yoksa InfraRecorder mı?

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Hep Nero kullandım ama hiç para vermedim :D.Programı denemek lazım. Hee bu arada Nero da ücretsiz artık.Yani ben Shifdelete.net te okuyum indirmiştim.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Valla güzel programa benziyor sitemi yormaz görüntüsü sade güzel olmuş.

Download: InfraRecorder

Not: Shiftdelete Download kısmındaki programın linki çalışmyor.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Nero sistemi altüst ediyordu, bu biraz dikkat eder sanırım :D

• Konuyu başlatan
  • Admin

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
İşin bir de korsa yazılım kısmı var dostlar. Nero, dünyada kırılması en kolay yazılım. Ama korsan yazılım, hem eser sahibine hem de size ciddi zarar verir. O nedele aklın yolu bir diyerek, eğer CD/DVD yazmak için bütçeniz yoksa bu yazılımı kullanın derim.

Edit: Download konusunda, bu yazılımı sunucularımızda bulundurmamız yasal olmadığından ve hotlink olmadığından dolayı Filehippo'ya yönlendirmiş bulunuyoruz.

kavrak

Profesör
Reaksiyon puanı
12
windows 7 de denedim sisteme kurmadı.direk exe dosyasından çalışıyo.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Güzel programmış Teşekkürler...Ashampo burnıng stüdyo ile kardeş oldular...

özgün87

Asistan
Reaksiyon puanı
1
valla bence en iyisi imgburn arkadaşlar hem çok küçük bi program hem de neroda güç ayarlama hatası veren dvd sürücümle bile dvd yazabiliyorum artık. Üstelik neroda son zamanlarda yarım saate çıkmıştı yama süresi şimdi onbeş dakkaya indi şiddetle tavsiye ederim

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Valla en dandik cd yakma programları bile nero dan daha iyidir. Nero cd yakma işinden daha çok kendini multimedia işine verdi son zamanları. 50 MB lık cd yakma bölümünden sonra 500 mb lık media playerinden tut ses düzenleme yazılımlarına kadar bi ton saçmalıkla beraber geliyor ve hızlı kurulumu seçerseniz hepside yükleniyor. Nero hariç ne kullanırsanız iyi yoldasınız diyorum :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Nero'ya ayar olmamın nedeni, kurduğum zaman tüm videoları ve MP3'leri kendi açıyor olması. Kurulum sırasında o seçeneği nedense hep göremiyorum. Sonra dosyaları tek tek ayarla. Rezaletti.

winniex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nero'dan nefret eden birisi olarak,InfraRecorder'ı çok beğendim...

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Ucretsiz olan Nero, İnfrarecorder ile yarisamaz. Hem 50 mb. Hem en az 15 dakikada kuruluyor. Hem de her tarafi reklam dolu. İnfrarecorder ise acik kaynak kodlu ve sadece 3,8 mb. Nero'yu kurun bakalim sistem ne hale geliyor? Aklin yolu bir arkadaslar.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Troy acaba seni dinleyip Nero'dan vaz mı geçsem? :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Sadece CD ve DVD yazmak için Nero kullanıyorsan mutlaka vazgeç.

Biber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben uzun zamandır CDBurnerXP kullanıyorum, hepi topu 2-3 MB;işimi fazlasıyla görüyor, yaşasın açık kaynak, yaşasın ücretsiz yazılımlar...

gokkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar,

DVD data diski hazırlarken altta Cd için MB değerlerini gösteriyor, DVD için gösterme şansımız varmı ben aradım bulamadım..

Çözüm: Alanda Sağ klik yapınca liste geliyormuş.. ama bunu nero gibi otomatik yapsaymış tam süper olacakmış..

sayhan86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sayin editor;
bu infrarecorder de dvd nasil yazdiriliyor? yada dvd ye nasil gecegim. ne egitim programinda nede yazida deginmemissiniz. tsk ler :confused1:

arif 34

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ashampoo Burning Studio derim ;) neronun tahtı gitmiştir.mutlaka indirin arkadaşlar.göreceksiniz memnun kalacaksınız.

cedricgs32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten güzel yazılım kurdum ve kullanıorum videoada ii olmuşşş..

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ashampoo Burning Studo 6.
3 aydır kullanıyorum. Güncellemeye bile gerek yok.
Mükemmel bir program.
Tavsiye ederim. Beleş :D

pusluvadi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dvd'yi kopyalayamıyorum hata veriyor...
disk kalıbınıda oluşturamıyorum hata veriyor..

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
sayin editor;
bu infrarecorder de dvd nasil yazdiriliyor? yada dvd ye nasil gecegim. ne egitim programinda nede yazida deginmemissiniz. tsk ler :confused1:

Videoda en son aşama olan "Tamam" butonuna basmadık. Siz basarsanız, yazdırma işlemi başlayacaktır. Yapmanız gereken ekstradan bir şey bulunmuyor.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
ashampoo burning studio 9 :D nero cdleri yakar romayıda yakar pcleride :D onun için pcniz yanmadan hak yoluna dönün :D

choon_blaze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben denemek için kullandım.Arayüzü sade gözüküyor ama dosya eklemek istedim,garip garip menüler çıktı.Nero'yla zaten uğraşılmaz.Ashampoo Burning Studio her bakımdan en iyisi...