Ücretsiz blog ile bir yerlere gelmek?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1967
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1967

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar,
Blogger veya WordPress'ten ücretsiz bir blog açmak istiyorum, ama ücretsiz olduğu için bir yerlere gelebilir miyim onu düşünüyorum?
Blogger'da çok hit alan iyi bloglar var, WordPress'te de var.
Bilgisayar, internet, programlarla ilgili videolu anlatımlar hazırlayabilirim, ama hazırladığım videolar boşa gitmesin istiyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
+ WordPress'i mi seçeyim yoksa Blogger'ı mı? (nedenleriyle söylerseniz sevinirim.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
bende direk .com var ama hala bi yerlere gelmiş değilim :D bence yıllık 30 tl bişi ödüyosun, uğraşma bedava ile, wordpress yada joomla kurabilirsin, bende ikisi de var ama joomla çok daha profesyonel onu önerebilirim..

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
video içerik ekleyeceksen mesela donanım toplama gibi video içerisinde sitenin adresini belirt yani bir kağıda not yazarak kasanın yada parçaların yanına bırak böylece içerik çalınmaz. aksi takdirde senin üzerinden geçinen çok olur. ayrıca videolu anlatımlar çok tutuluyor aynen devam et. :) aç bi ücretsiz blog baktın hit almaya başladı daha sonra sitedeki içerikleri paralı host alıp oraya aktar daha sonrada ücretsiz blogda o sayfaya yönlendirebilirsin ziyaretçilerini.

sunelan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Eğer harici site kurmak istersen hosting konusunda yardımcı olurum. Sponsor gibi :D Bende C# Wpf ile ilgili birşeyler yapmayı düşünüyordum. Türkçe kaynak az. Gerçi bende tam öğrenemedim. Ama biraz biraz paylaşmaya başlayacaktım.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Blogger kullanan hayran kitlesi yüksek bloglar var. Biraz da işi bilmekle alakalı.

1967

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=25163]1ruby1[/MENTION]
Geçen sene .com uzantılı alan adı ve 1 yıllık hosting aldım, amacım kişisel blog açmaktı, ama ilgilenemediğim için boşa gitti.İlk olarak ücretsiz blog açarsam alan adı hosting derdi olmaz.Blogun ziyaretçisi çoğalırsa .comlu bir uzantıya geçerim tabi.

[MENTION=6828]XuSeR[/MENTION]
Videolu anlatımlara site veya blogun ismini eklemeden yayınlamam zaten, yoksa dediğin gibi üstümüzden geçinen çok olur.

[MENTION=102606]sunelan[/MENTION]
Hosting konusunda teşekkür ederim, ama artık blogger ve wordpresste alan adını yöndirmesini yapınca hostinge gerek kalmıyor, kendileri karşılıyor yani.Bu arada C# Wpf nedir anlamıyorum ama inşallah başarılı olursun.

[MENTION=102736]~J.c--W_[/MENTION]
En iyi örneklerden biri pucca'nın günlüğü var, senin de dediğin gibi işi bilmekle alakalı.

Yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Sorularımın cevaplarını aldım, konu kilitlenirse sevinirim.
İyi günler.