ÜCRETSİZ Ashampoo Burning Studio'nun Farkı Nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fubiku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fubiku

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ashampoo Burning Studio'nun ücretsiz sürümü ile ücretli sürümü arasında ne gibi farklar var?

Sistemime ücretli-ücretsiz hangi sürümü yüklememi tavsiye edersiniz?

Ya da önerebileceğiniz başka CD-DVD yazma programı var mı?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bu tip programların ücretsiz versionlarını kullanmak yerine windows'u kullanarak cd/dwd yazarım daha iyi.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
cd burner xp de önerebilirim kullanımı gayet basittir

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Ashampoo Burning Studio aslında ilk önceleri nero ya alternatif olarak ortaya çıkmıştı.nero o kadar büyük boyutlu ve sistemi kasar bir haldeydi ki, o zamanlar ashampoo küçük boyutu ve hızı ile öne çıkıyordu.Ancak zamanla ashampoo nunda boyutu anormal bir şekilde artmaya başladı.Yeni özellikler vs.. eklendi ama bence basit bir cd yazma işlemi için bile ücretsiz sürümü şuan gereksiz.Daha küçük boyutlu ve aynı basit işleri yapabilen portable programlar var diye biliyorum ben.Onlarda kullanılabilir.Ha ben ashampoo nun ücretsiz versiyonunu kullanıyorum.Niye mi ? Bilmem alışkanlık işte, o zamanlar bi yüklemiştim hala da kullanıyorum bana da yetiyor zaten.. :) (Tabi bunların hepsi benim fikrim.)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
imgburn var birde. çok kullanışlı ve boyutu çok küçük :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
nero express dışında hiçbir yazılımı kullanmadım bugüne kadar. standart bir kullancı için ideal. zaten hangi marka dvd yazıcı alırsan al, kutu içinden nero cdsi çıkıyor. para vermeye gerek kalmıyor. :)

Fubiku

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nero express dışında hiçbir yazılımı kullanmadım bugüne kadar. standart bir kullancı için ideal. zaten hangi marka dvd yazıcı alırsan al, kutu içinden nero cdsi çıkıyor. para vermeye gerek kalmıyor. :)
Nero Express'in son çıkan sürümü nedir?

Fubiku

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sanırım aradığımı buldum. Hemde lisansını etkinleştirdim.

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ben bu programın oldukça eski bir sürümünü kullanıyorum. Zaten çok CD-DVD yazan biri değilim ama yazacağım zaman çok iyi iş görüyor. Bazı programlar uyumsuzluk yaratıp yazımın hata vermesine sebep olurdu. Bu program ile hiç sorun yaşamadım. Kesinlikle tavsiye ederim.