Dostum ücretsiz antivirüslere güvenim yok. Hepsini denemiş biri olarak Ben Eset Smart Security 10 öneririm.Anladım peki avira ve avg nasıl
Tamam saolun o duvar kaidi cok guzel varsa paylasirmisiniz acabaDostum ücretsiz antivirüslere güvenim yok. Hepsini denemiş biri olarak Ben Eset Smart Security 10 öneririm.
Pc yormuyor. Sadece key bulursan yaşadın. Zaten bulmakta çok kolay.
Bak benim PC
![]()
![]()
Anlıyorum peki Kaspersky internet securty 99tl dio sizce almalimiyim pcdostum paralı olsun olmasın hiç bir antivirüs programına gereğinden fazla güvenme, hele ücretsiz olanlara hiç güvenme. bilgisayarında veya telefonunda şahsi çok önemli bilgileri bulundurmamaya dikkat et. ben webroot kullanıyorum ve keyleri herkesin bildiği bir sitede paylaşılıyor, şu ana kadar virüs problemi yaşamadım ama çok meşhur bir söz de vardır; her virüs koruma programı aslında siz yazmadıkça bir virüstür!
Anlıyorum peki Kaspersky internet securty 99tl dio sizce almalimiyim pcdostum paralı olsun olmasın hiç bir antivirüs programına gereğinden fazla güvenme, hele ücretsiz olanlara hiç güvenme. bilgisayarında veya telefonunda şahsi çok önemli bilgileri bulundurmamaya dikkat et. ben webroot kullanıyorum ve keyleri herkesin bildiği bir sitede paylaşılıyor, şu ana kadar virüs problemi yaşamadım ama çok meşhur bir söz de vardır; her virüs koruma programı aslında siz yazmadıkça bir virüstür!
İki tane var hanvisi smart securty mj yoksa smart securty premium muProblem değil al
![]()
Aslında Benim Bilgisayar kasama uyumluda ondan koymuşum
![]()
Bu arada Key alacaksan da Eset Smart Security 10 Öneririm.
Abi Olmadık torrent sitelerine dalıyorum Sayfa kodlarında Virüs varsa Açmıyor siteyi.
Torrent İndirirken Virüslü İP Tracker paylaşımcı varsa virüslü İP adres paylaşımcını engelliyor.
USB bellek demiyorum hele. Geçenlerde arkadaşımın Flash belleğini takıyım dedim 50`ye yakın virüs sildi, Flah bellek Çiçek gibi oldu.Daha neler var neler Tıkladığın her Linki ve dosyayı tarıyor bu kadar hafif antivirüs olmasına rağmen
![]()