Ücretsiz Antivirüs

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iptal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben nod32 antivürüs 5 kullanıyordum ancak 1 aylık deneme süresi bitti. Antivirüs kadar güçlü ve sistemi kasmayan bedava antivirüs programı varmı ?

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
comodo,avira,avast,microsoft security essantials
bana sorarsan microsoft security essantials neden dersen windows dosyalarıyla uyumlu yani yanlışlıkla windows dosyalarını silmez ve sistemide kasmıyor
ben 6 ay kadar kullandım ve pcim format görmedi sana tavsiyem işletim sistemin orijinal ise mse kur derim

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
mse zaten var. ancak bana tek başına yetmiyormuş gibi geliyor

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
banada öyle geliyorduda yetiyor mse çıkalı fazla olmadığı icin yetmiyormus gibi geliyor birde kullanıcı arayüzü sade ve pek fazla secenek içermiyor ya sana yetmiyormus gibi geliyordur ama gönlün rahat etsin istiyorsan http://www.inndir.com/Dr.Web-CureIt!-43581p.html bu adresten dr.web cruiti kurmadan setup üzerinden pcini taratabilirsin ve buldupu virüsleri siliyorda icin rahat etsin

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
dr.web adlı virüs programını ilk defa duyuyorum nasıldır ? pc ye bir zararı varmıdır ?

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yoktur aynlış bilmiyorsam eğer microsoft windows 7 ye önerdiği antivirüs programları arasında dr.web de var ama yanlış bilmiyorsam eğer

--- Mesaj Güncellendi ---

ayrıca setup üzerinden calısanı iyi ve güzel virüsleri,malware,spyware,şüpheli dosyaları vs. bulup sana silinip silinmeyeceğini soruyor