Ücretini ödediğim halde vodafone servisini kullanamıyorum(mutlaka okuyun)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
hattım kapalıyken arayan kişileri öğrenmek için 2 tl ödeme yaparak arayankim servisine üye oldum.fakat telefonum kapalıyken arayan numaraların bilgisi bana ulaşmıyor.08502118000 vodafone asistan servisi mi ne onu aradım durumu izah ettim.bana telefondan **62*05463501033# yes tuşuna basmamı söylediler aynen yaptım yıne olmadı.bu sefer müşteri temsilcisi yönlendirme yapılması için 542 vodafone müşteri hizmetlerını aramamı söylediler.orayı aradım yaptıkları yönlendirmeyi sordum.bana hattımın kurumsal abonelık falan yönlendırılmesi yapıldığını söylediklerinde şok oldum.bunu iptal ettiler.tekrar 08502118000 vodafone asistan servisini aradım.bana böyle böyle söylediklerini anlattım .bu seferde onlar doğru işlem yapıldığını 542 müşteri hizmetlerinin yanlış bilgi verdiklerini söylediler.sanki bunlar farklı kurum.suçu birbirlerinin üzerlerine atıyorlar.bu nasıl iştir anlamadım. durun daha bitmedi:mad: şikayet kaydı oluşturduk. bana 48 sat içinde cevap vereceklerini söylediler.48 saat geçti bekle bekle ne arayan var ne soran.tekrar 08502118000 vodafone asistan servisini aradım.neden geri dönüş yapmadınız dedim .bana verdikleri cevap sizi aramışlar fakat ulaşılamamışlar.bunda anormal bir durum yok.fakat hattımı inceleyip bana verdikleri bilgiye bakın.hattım kapalıyken en son 30 nisan tarihinde yani oluşturduğum şikayet kaydından önce çağrı yapılmış.e zaman bu tarihten sonra oluşturduğum şikayet kaydının geri dönüşü nasıl yapıldı.böyle rezillik olmaz.birde utanmadan müşteri t. ümit efendi bunu sorduğumda görüşmeyı sonlandıracağını söyledi.böyle lakayt bir müşteri hizmetleri daha görmedim.boş yere 2 tl havaya gitti

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,775
Vodafone da bazen hatta özel aksaklıklar olabiliyor. Elemanlar olaylar konusunda bilgisiz olabiliyor. Düzelmesi uzun sürebiliyor veya düzelmiyor. Servisi iptal et gitsin. Önceden o servis için para ödenmiyordu.

osnakli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Vodafone de kim aramış servisi 2₺ mi[emoji3]kimse turkcelle pahalı demesin. En düşük pakettiyim bu servisler ücretz bende. Normal de 1₺

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Vodafone da bazen hatta özel aksaklıklar olabiliyor. Elemanlar olaylar konusunda bilgisiz olabiliyor. Düzelmesi uzun sürebiliyor veya düzelmiyor. Servisi iptal et gitsin. Önceden o servis için para ödenmiyordu.
servisi zaten 1 ay kullanmayı düşünüyordum.sonra unuturum diye abone olduktan sonra iptal ettirdim.eğer iptal ettirmeseydim her ay otomatik yenilecekti.aboneliğimi iptal edin paramı gerı yollayın dedim.ayrıca bu yüzen hattıma 25 t l yükledim.şimdi kullandığım paket sonunda başka operatöre taşımayı düşünüyorum.geçiş yapınca hattımda geri kalan 24 tl yi alabilirmiyim diye düşünüyorum
--- Gönderi Güncellendi ---
Vodafone de kim aramış servisi 2₺ mi[emoji3]kimse turkcelle pahalı demesin. En düşük pakettiyim bu servisler ücretz bende. Normal de 1₺
turkcelin de paketleri pahalı.

osnakli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
servisi zaten 1 ay kullanmayı düşünüyordum.sonra unuturum diye abone olduktan sonra iptal ettirdim.eğer iptal ettirmeseydim her ay otomatik yenilecekti.aboneliğimi iptal edin paramı gerı yollayın dedim.ayrıca bu yüzen hattıma 25 t l yükledim.şimdi kullandığım paket sonunda başka operatöre taşımayı düşünüyorum.geçiş yapınca hattımda geri kalan 24 tl yi alabilirmiyim diye düşünüyorum
--- Gönderi Güncellendi ---

turkcelin de paketleri pahalı.

Sana söyliyim benim paketi bak bakalım sizde böyle bi efsane paket var mı. 250 dk her yöne turkcellilerle sınırsız konuşma 4.5 gb net 1100 sms 18₺. Vergilerle 20₺. Her hafta salla kazanı saymıyorum.kim aramış cep açık ve akıllı fatura da bedava. 5gb lifbox depolama alanı fizy de bedava. Hatırlatayım istedim:)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Sana söyliyim benim paketi bak bakalım sizde böyle bi efsane paket var mı. 250 dk her yöne turkcellilerle sınırsız konuşma 4.5 gb net 1100 sms 18₺. Vergilerle 20₺. Her hafta salla kazanı saymıyorum.kim aramış cep açık ve akıllı fatura da bedava. 5gb lifbox depolama alanı fizy de bedava. Hatırlatayım istedim:)
sms internet benim için o kadar önemli değil.cepten 1 gb net yeter bana.konuşma da 500 dk her yöne yeterli.şuan vodafone de 750+2 gb ınt sms ne kadar bilmiyorum 22 tl.ama iki aydır vergi kesilmiyor.acaba diyorum 2 ay önce turkceldeyken bana vergi parasını 6.ay sonunda toplu olarak geleceği söylenmişti.bundan dolayı olabilir mi.yalnız şuan Turkcelden ayrılmış bulunuyorum

osnakli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
sms internet benim için o kadar önemli değil.cepten 1 gb net yeter bana.konuşma da 500 dk her yöne yeterli.şuan vodafone de 750+2 gb ınt sms ne kadar bilmiyorum 22 tl.ama iki aydır vergi kesilmiyor.acaba diyorum 2 ay önce turkceldeyken bana vergi parasını 6.ay sonunda toplu olarak geleceği söylenmişti.bundan dolayı olabilir mi.yalnız şuan Turkcelden ayrılmış bulunuyorum

Artık numara taşımalarında vergi peşin alınıyır. Ben turkcellden faturalı hattı mı taşıdım vergiyi bi sonraki aya yansıttılar.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Artık numara taşımalarında vergi peşin alınıyır. Ben turkcellden faturalı hattı mı taşıdım vergiyi bi sonraki aya yansıttılar.
ben faturasız kullanıyrm 1 ay turkcelde kaldım ondan sonra iki aydır vodafone.benden vergi almadılar.senin söylediğin hangi tarife ?yoksa müşteriye özel tarife mi?turkcelde genelde öyle oluyor.numara taşıma yapıldıktan sonra gelin size özel tarifelere bakalım diyorlar.sanırım herkes aynı tariften yararlanamıyor