Ubuntuda Windows kurmak

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Dün 2 işletim sistemi kurmak istedim fakat sorun çıktı ve windows çöktü. Bende ubuntuyu windows üzerine kurmak zorunda kaldım. Şimdi windows a geri dönmek istiyorum. USB bellek ve cd üzerinden nasıl windows kurabilirim bunu öğrenmek istiyorum. Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Şu aşamada birşey diyemiyorum ama windowsu kurduktan sonra ubuntuyu wine ile windows altına program gibi kur bence...

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Şu aşamada birşey diyemiyorum ama windowsu kurduktan sonra ubuntuyu wine ile windows altına program gibi kur bence...

Ilk önce Windows u kurmam lazım ama ben nasıl kuracagimi bilmiyorum. Cd yi taktigimda setup baslamadi

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
USB ye windows 7 ultimate kurulumun yazdırdım fakat kurulumda hata alıyorum

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Güncel, sorun devam ediyor hala

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Hala yardım bekliyorum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
PC Yi CD/DVD Boot Tan Aç Windows'U Kur Sonra Yan Sabit Diske Linux Ubuntu Kur. Windows'U Görmemesinin Sebebi
Senin PC'Nin CD/DVD'Den Boot Değil Sabit Diskten Boot Yapmaya Çalışmasıdır. Bide Senin Şu Hatayı Görüyor Olmalısın Çünkü Ben De Windows'U Linuxle Çökertmiştim Ve Şu Hatayı Almıştım : BOOTMGR Is Missing. Press Ctrl+Alt+Del To ReStart (İngilizce) BOOTMGR Eksik. Yeniden Baslat: Ctrl+Alt+Del (Türkçe)

Şimdi Gelelim Sorun Neden Oluyor.

Windows'Un Boot Yöneticisi Windows Önyükleme Yöneticisi (XP De NTLDR Üst Sürümlerinde BOOTMGR Hepimiz Biliriz)
Linux'Un Boot Yöneticisi İse GRUB Dur. Şimdi Sen GRUB U Windows'Un Üstüne Kurmaya Çalışıyorsun. Normalde GRUB Windows'Un Boot Yöneticisinin Bir Kısmını Siler Ve Kendi Boot Yöneticisini Kurar. Windows Da Linux'Un Yanında Windows Boot Yöneticisinin Geriye Kalan Özel Kısmı Ve GRUB Boot Yöneticisi İle Başlatılır. Ancak Bazen Yapılandırma Hataları Yüzünden Windows'Un Yada Linux'Un Boot Yöneticileri Düzgün Yüklenmez Ve Ne Linux Ne De Windows Başlatılabilir.