Ubuntu Yazı Tipleri Ayarı ?

KirliSinek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
merhaba arkadaşlar gene bir sorunum var :turned: ubuntunun yazı ayarlarını değiştirdim biraz ama bozdum sanırım :tongue: yazılar çok acayip duruyor buğulu gibi gözüküyor inanılmaz derecede gözüm yoruldu eski haline nasıl getirebilirim bunu yazı görünümünün hepsini kurcaladım ama daha da beter oldu şimdi :mrgreen:

KirliSinek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
ekran_g_r_nt_s_.png

fotoğrafta biraz daha iyi çıktı yazı sanki :F

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
Ben bi sorun göremedim
Bence gayet güzel

KirliSinek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
sorun yok gibi duruyor ama belli zaman sonra gözü yoruyor :F ... birde ekran kartını windows xp de olduğu gibi çalışması için tanıntıyormuyuz yoksa gerek yok mu ?

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
sorun yok gibi duruyor ama belli zaman sonra gözü yoruyor :F ... birde ekran kartını windows xp de olduğu gibi çalışması için tanıntıyormuyuz yoksa gerek yok mu ?

Sistem > Tercihler > Görünüm'de Yazı Tipleri sekmesinden kalınlaştırmışsın yazı tipini. Onu düzeltirsen düzelir.

Yine aynı kısımdan Efektler sekmesini aç. Eğer efektleri açabiliyorsan ekran kartı tanıtılmıştır sisteme.

KirliSinek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
yazı tipim kalın değil onun yerine başka bir font kullandım düzeldi sonunda :) efektler çalışıyor ekran kartını tanımış dediğin gibi o zaman teşekkür ederim :)