Muvahhid
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar ben win7 kullanıyorum. sistemimin yanına ubuntu kurmak istiyorum. bunu birkez denedim başarılı oldum ama silerken beceremedim ve windowsumdan da oldum o yüzden d diskinden 10 gb yer ayırıp buraya kurmayı düşünüyorum. Fakat ayırdığım bu bölümü kurarken nasıl seçeçeğim. ilk kuruşumda kendisi c den yer ayırdı ve kurdu. ama ben c den yer almasını istemiyorum. ayrıca ubuntu yu silerken windowsa bir zarar vermeden nasıl silerim ve ayırdığım disk alanını nasıl d ye tekrar birleştiririm.
ikinci sorum: jdownloderi nasıl kurarım ubuntuya.
üçüncü sorum: ubuntu için rapid auto downloder gibi bir rapid download programı var mı (kullanışlı olması açısından soruyorum)
son olarak bu soruların cevabını ubuntu hakkında hiçbirşey bilmeyen bir insana cevap verir gibi verir anlatırsanız sevinirim. :biggrin: Ayrıca vereceğiniz cevaplar linux ailesine bir kişi daha kazandıracak. :clap: Şimdiden teşekkürler.
Kuracağım versiyon 10.04 tür
ikinci sorum: jdownloderi nasıl kurarım ubuntuya.
üçüncü sorum: ubuntu için rapid auto downloder gibi bir rapid download programı var mı (kullanışlı olması açısından soruyorum)
son olarak bu soruların cevabını ubuntu hakkında hiçbirşey bilmeyen bir insana cevap verir gibi verir anlatırsanız sevinirim. :biggrin: Ayrıca vereceğiniz cevaplar linux ailesine bir kişi daha kazandıracak. :clap: Şimdiden teşekkürler.
Kuracağım versiyon 10.04 tür