Ubuntu ile her yerde radyo dinlemenin keyfini yaşayın!

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Herkese merhaba.

Uzun zamandır sıralı bir radyo listesi yapmak istiyordum ve sonunda yaptım.

Türkiye'nin büyük radyo kanallarının internetten yayın yapan adreslerini bularak bir liste hazırladım.

Bu liste ile kota derdiniz yoksa istediğiniz herhangi bir yerde internet bağlantınız olduğu sürece Linux 'da (Benim test ettiklerim) Totem Player, Vlc ile veya m3u ile pls uzantılı listeyi destekleyen herhangi bir oynatıcı ile radyoların adlarını görerek dinleyebilirsiniz. Buradaki radyonları dinlemeniz için "Ubuntu Yazılım Merkezi" aracılığı ile "Ubuntu Kısıtlı İlaveleri" yüklemeniz gerekmekte.

Vlc Player Görüntüsü:

4449.png

Totem Player Görüntüsü:

4459.png

Radyoları dinlemek için yapmanı gereken verdiğim linklerde bulunan sıkıştırılmış dosyayı çıkartarak herhangi bir listeye çift tıklamak. Ondan sonra canınız hangi radyoyu dinlemek istiyorsa ona çift tıklamanız.

Radyoları dinlemekte sıkıntı yaşayan olursa buraya yazarsa dilimizden ve elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalırız

1. indirme Linki: http://www.zshare.net/download/83589655720406d5/

2. İndirme Linki: http://hotfile.com/dl/87605011/97e9875/Al_Arabi__Radyo_Listesi.zip.html

Dikkat : Kotası sınırlı arkadaşların dikkatli olmasını tavsiye ederim. Aksi durumda ay sonu adsl faturanız fazla gelebilir.

Anlatım: Al Arabi

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ubuntunun böyle bir uygulaması olduğunu bilmiyordum... Teşekkürler :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Güzel derleme teşekkürler :)

pls dosyalarını media player açmıyordu eklenti falan gerekiyordu. m3u hazırlaman güzel olmuş.

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Ubuntunun böyle bir uygulaması olduğunu bilmiyordum... Teşekkürler :)
Ubuntu'nun uygulaması ile alakası yok. Sadece var olan url adreslerini sıraladım ve çirken url adresleri yerine radyoların adı görünecek şeklide düzenledim ve Linux'un populer oynatıcılarının oynatabileceği liste uzantısına dönüştürerek yayınladım. Offf çok uzun oldu açıklama!! :)

Güzel derleme teşekkürler :)

pls dosyalarını media player açmıyordu eklenti falan gerekiyordu. m3u hazırlaman güzel olmuş.

Güle güle kullanın.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ubuntu'nun uygulaması ile alakası yok. Sadece var olan url adreslerini sıraladım ve çirken url adresleri yerine radyoların adı görünecek şeklide düzenledim ve Linux'un populer oynatıcılarının oynatabileceği liste uzantısına dönüştürerek yayınladım. Offf çok uzun oldu açıklama!! :)

Hem uygulama için hem de açıklama için ayrı ayrı teşekkür ederim :)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Güzel çalışma :)
Bu arada rapid bağlantısı tükenmiş
"Unassigned file limit of 10 downloads reached."

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Güzel çalışma :)
Bu arada rapid bağlantısı tükenmiş
"Unassigned file limit of 10 downloads reached."
Güle güle kullanın. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bu kez link zshare'den paylaştım. Rapidshare'de indirme için limit mi var anlamadım!

abbas-dehmen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
keşke benimde kota sorunum olmasaydı :( yinede bilgi için teşekkürler. ilerde işime yarayabilir.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Kotanın nasıl bir bela olduğunu 10 gün boyunca Turkcell Vınn kullanarak öğrendim. Aman dikkat arkadaşlar.

Paylaşım için teşekkürler Al Arabi. Güzel derleme :)

bion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok güzel paylaşım, fakat iki link de ölmüş