Hocam kullanacağım tam komutu söylermisiniz?bu sürücü için gereken başka dosyaları bulamamış. terminale install komutu yazarken -f opsyonunuda eklerseniz halleder.
![]()
How to let `dpkg -i` install dependencies for me?
Say, I have foo-1.2.3.deb which depends on perl and python, however, running command: dpkg -i ./foo-1.2.3.deb won't install these dependencies. So I must apt-get install perl python by hand. How toaskubuntu.com
Şu komutları girmen kafidir;
sudo dpkg --add-architecture i386
sudo add-apt-repository ppa:kisak/kisak-mesa -y
sudo apt update
sudo apt install libgl1-mesa-dri:i386 mesa-vulkan-drivers mesa-vulkan-drivers:i386 -y
FGLRX'i yüklemene gerek yoktur.
Hocam komutu çalıştırdım birşeyi kaldırdı şimdi aynı komutu birdaha deniyimmi?Şu belirttiği komutu çalıştır.
sudo apt --fix-broken install bakalım ne diyecek?
Hocam işlem başarıyla tamamlandı sıradaki adım nedir?
Hocam ekran kartı sürücüsü kuruldu ama hala Intel HD Graphics kullanıyor.
Panelde bulunan herhangi bir uygulama sağ tıkla, diğer grafik birimiyle çalıştır seçeneği çıkması lazım.Hocam işlem başarıyla tamamlandı sıradaki adım nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam steamden oyunun başlangıç seçeneklerineHocam işlem başarıyla tamamlandı sıradaki adım nedir?
Hocam Wine ile roblox kurdum ve Minecraft var onlarda harici ekran kartını kullanmaya çalışıyorum.Hocam steamden oyunun başlangıç seçeneklerine
DRI_PRIME=1 %command%
bunu ekleyin birde corectrl paketini kurun çekirdekleri ve dahili gafik birimini ful perfromansta çalıştırın oyun oyarken sorunu bu şeklide çözdüm internete ararken linux sistemlerin hangi grafik birimini kullanması gerektiğini anlayamadığını okumuştum sizin söylemeniz gerekmiş
üzügünüm hocam bu konu hakkında net bilgim yokHocam Wine ile roblox kurdum ve Minecraft var onlarda harici ekran kartını kullanmaya çalışıyorum.
Ve ikisindede Adanmış ekran kartı ile aç tuşuna basamıyorum çünkü minecraft ın kendi launcher i var roblox internetten giriliyor