Ubisoft Store, ininal sanal kartı kabul ediyor mu?

YokDahaNeler

Asistan
Reaksiyon puanı
121
Arkadaşlar soruyu başlığa yazdım, ben sanal kart talebi yapmamıştım aslında ama bir kaç sene önce aldığım kart iptal olmuş galiba yeni kartlar gelmiş, benim hesabıma da bir sanal kart tanımlanmış, daha önce spotify için kullanmıştım bir sorun olmadı. Ancak forumlarda gördüğüm kadarıyla Steam'de kullanamayanlar olmuş.

Assassin's Creed oyunları ciddi indirime girmiş satın almayı planlıyorum. Sanal kart, Ubisoft Store için işimi görür mü yoksa kart almalı mıyım.

YokDahaNeler

Asistan
Reaksiyon puanı
121
Assassin's Creed 1'den itibaren çıkan tüm oyunların standart paketi, Origins ve Odyssey'in ise tüm dlc'leri birlikte şu an 400tl, Odyssey'in Dlc'lerle olan paketine Ac 3 Remastered ve Libertation Remastered'ı da hediye veriyor. Artık korsan indirmek istemiyorum ve şu an nerdeyse sadece Ac Odyssey fiyatına tüm oyunları alabileceğim... bakalım :)

Kherapy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar soruyu başlığa yazdım, ben sanal kart talebi yapmamıştım aslında ama bir kaç sene önce aldığım kart iptal olmuş galiba yeni kartlar gelmiş, benim hesabıma da bir sanal kart tanımlanmış, daha önce spotify için kullanmıştım bir sorun olmadı. Ancak forumlarda gördüğüm kadarıyla Steam'de kullanamayanlar olmuş.

Assassin's Creed oyunları ciddi indirime girmiş satın almayı planlıyorum. Sanal kart, Ubisoft Store için işimi görür mü yoksa kart almalı mıyım.
Ediyor