Soru Ubisoft Store Güvenilir Mi?

ODIOS02

Asistan
Reaksiyon puanı
190
Merhabalar. Yeni bir FPS oyunu arıyorum. Rainbow Six Siege oyununu buldum. Steam'de 70 küsur, Epic Games'te indirim ile 40-50 küsur olmuş. Ubisoft Store'da ise 35 TL. Almalı mıyım? Güvenilir midir? Bir de sitesinden alsam olur mu yoksa illa uygulamasından almak zorunlu mu?

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
sitesinden den alabilirsiniz ubisoft store güvenlidir oyunu aldıktan sonra pc kurma zorunluluğu var zaten oyunun pkaetleri arasında fark oluyor starter paket kesinlikle önermiyorum oyundan zevk almazsınız çok güçleşir para ile açılıyor demiyorum her operatöreü oyun içi puan ile de alabilirsiniz çok para veren daha şansı değil aklınızda pay to win gibi bişey gelmesin çok zevkli bir oyun epic kuponu ile üst paketi bizim arkadaş 38 tl almıştı ben onalrdan önce steamdan 45 tl almıştım

ODIOS02

Asistan
Reaksiyon puanı
190
sitesinden den alabilirsiniz ubisoft store güvenlidir oyunu aldıktan sonra pc kurma zorunluluğu var zaten oyunun pkaetleri arasında fark oluyor starter paket kesinlikle önermiyorum oyundan zevk almazsınız çok güçleşir para ile açılıyor demiyorum her operatöreü oyun içi puan ile de alabilirsiniz çok para veren daha şansı değil aklınızda pay to win gibi bişey gelmesin çok zevkli bir oyun epic kuponu ile üst paketi bizim arkadaş 38 tl almıştı ben onalrdan önce steamdan 45 tl almıştım
Mesela hangi paketi önerirsiniz? Acaba alsam mı almasam mı diye sitesinden baktığımda 'Temel Oyun' diye bir şey var. Starter paketi dediğiniz o mu? 'Temel Oyun' alınır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ''Steam güvenilir mi'' demek gibi olmuş.
Epic Games'ten Watch Dogs almıştım. Onu da Ubisoft yaptı ancak Epic Games'ten aldım. Yani hiç Ubisoft'tan (uygulamasından) oyun almadığım için sormak istedim. Yardımınız için teşekkürler ?.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
Mesela hangi paketi önerirsiniz? Acaba alsam mı almasam mı diye sitesinden baktığımda 'Temel Oyun' diye bir şey var. Starter paketi dediğiniz o mu? 'Temel Oyun' alınır mı?

Epic Games'ten Watch Dogs almıştım. Onu da Ubisoft yaptı ancak Epic Games'ten aldım. Yani hiç Ubisoft'tan (uygulamasından) oyun almadığım için sormak istedim. Yardımınız için teşekkürler ?.
Adamlar kendi oyununu batıracak değil ya

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521

temel oyun lamayın hocam onlardan sonra herhangi bir üst paket

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
Teşekkürler. Bir de son soru olarak deluxe edition alınır mı? Ubisoft'ta 44 liraymış.
hocam delux alınır bende delux aldım yerinizde olsam epik games üzerinden operatör edition 60 tl alabilirsin epik kuponu ile birlikte

_emre_emre_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,263

ODIOS02

Asistan
Reaksiyon puanı
190
hocam delux alınır bende delux aldım yerinizde olsam epik games üzerinden operatör edition 60 tl alabilirsin epik kuponu ile birlikte
Açıkcası bir çok yapımcının kendi oyununu bitirmişliği var.
Burada ubisofttan bahsediyoruz
Bir çok yapımcıdan daha köklü bir firmadır kendisi
Yardımlarınız için teşekkürler. :)